banner198

Necmettin Erbakan son yolculuğuna uğurlanıyor

Son yolculuğuna uğurlanıyor

Necmettin Erbakan son yolculuğuna uğurlanıyor
banner145

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden 54.Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın cenaze törenine Çankırı’dan katılmak isteyenler için yapılan program belli oldu.

Çankırı Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; Salı günü Fatih camiinde öğle namazına müteakip Merkez Efendi mezarlığındaki aile kabristanında son yolculuğuna uğurlanacak olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın cenaze törenine katılmak için Çankırı’dan İstanbul’a otobüs kaldırılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında; Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’a son görevini yerine getirmek isteyenlerin ayrıntılı bilgiyi Merkez İlçe başkanı Av. Muhammet Rüştü Ay’ın 505 768 16 05 cep telefonu ve İl başkanlığının 213 33 03’nolu telefonlarını arayarak öğrenebilecekleri ifade edildi.

Erbakan Hocaya Hatim Kampanyası

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla hatim kampanyası başlattı.

İl Başkanlığınca yapılan açıklamada, “Erbakan Hocamıza vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek için ruhu şeriflerini Kur’an-ı Kerim okuyarak yâd etmek istiyoruz. Çankırı genelinde bir hafta boyunca okunacak hatim ve cüzleri ecdadımız ve Erbakan hocamızın ruhuna hediye edeceğiz” denilmekte.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Halil İbrahim Ay’ın 539 636 74 70’nolu telefonunu arayarak okumak istedikleri cüz miktarını bildirmeleri istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER