banner198

“Neden Ab Üyesi Bir Türkiye İstiyoruz”

Çankırı Valiliği “Neden Ab Üyesi Bir Türkiye İstiyoruz” Konulu Gençler Arasında Düzenlen Kompozisyon Yarışması düzenliyor

“Neden Ab Üyesi Bir Türkiye İstiyoruz”
banner145

Çankırı Valiliği “Neden Ab Üyesi Bir Türkiye İstiyoruz” Konulu Gençler Arasında Düzenlen Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

AB konusunda araştırma yapmaya özendirmek; AB konusunda kamuoyu oluşturmak ve AB algılamasını olumlu yönde geliştirmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Neden Ab Üyesi Bir Türkiye İstiyoruz” adlı kompozisyon yarışmasına Çankırı Merkez ve bağlı İlçeler olmak üzere il genelinde tüm gençler katılabilecek.

 

Yarışmaya katılım için lise ve dengi okul öğrencileri eserlerini 30 Ekim ve 15 Kasım tarihleri arasında öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

 

KATILIM ŞARTLARI:

a. Yarışma Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Çankırı İlindeki tüm lise ve dengi okul öğrencileri ile Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencilerine ve ilgi duyan gençlere açıktır.

b. Her yarışmacı bir eserle yarışmaya katılacaktır.

c. Yarışmaya katılacak eserler (A4) çizgisiz dosya kağıdına ve dört sayfayı geçmeyecek şekilde yazılacak ve sayfanın arka yüzleri kullanılmayacaktır.

d. Yazılar arial 12 punto büyüklüğünde bilgisayarla yazılacaktır.

e. Eserler şeffaf poşet dosyalara yerleştirilecektir.

f. Eserin yazıldığı tüm kağıtların arka yüzünün sağ üst köşesine öğrencinin;

-Adı ve Soyadı

-T.C. Kimlik Numarası

-Doğum Tarihi

-Okulun Adı

-Sınıfı ve Numarası

-Öğrencilerin açık adresi yazılacaktır.

g. Eserlerin daha önce yarışmaya katılmamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir.

h. Teslim tarihinden sonra ulaşan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

UYGULAMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR:

1. Yarışma üniversite rektörlüğü/fakülte dekanlığı/okul müdürlüğü tarafından öğrencilere duyurulacaktır.

2. Lise ve dengi okul öğrencileri eserlerini öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine teslim edeceklerdir. Okul müdürlüklerince bitiş tarihini takip eden 3 gün içerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla Valiliğimize ulaştırılacaktır. Üniversite öğrencileri/gençler eserlerini Çankırı Valiliği Dış İlişkiler ve Projeler Koordinasyon Merkezi’ne elden ya da PTT aracılığıyla belirtilen tarihte saat 17.00’ye kadar teslim edeceklerdir.

 

ÖDÜLLER:

Yarışma, Lise ve Üniversite/gençler düzeyinde yaş grupları dikkate alınarak 2 kategoride düzenlenecek olup Valiliğimizde oluşturulacak 5 kişilik bir komisyon marifetiyle kazananlar belirlenecek, her kategoride 1.,2. ve 3. olanlara törenle kol saati ödül olarak verilecektir.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER