banner198

Nice Kurban Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle

Vali Vahdettin Özcan yayınladığı mesajla tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Nice Kurban Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle
banner145

Vali Vahdettin Özcan’ın Kurban Bayramı Mesajı

 

Bayramlar; milli ve dini duyguların yoğunlaştığı, inanç ve geleneklerin yaşandığı, toplumda milli birlik şuurunun daha da kuvvetlendiği, mutluluk, dayanışma ve paylaşma günleridir.

 

Bütün bu değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle "yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı" simgelemektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü güçlü bir şekilde desteklemeliyiz.

Tüm Çankırılılardan kini, nefreti, hasedi, dargınlıkları bir kenara bırakmalarını, birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe dostça bir bayram geçirmelerini istiyorum.

İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum

Bu güzel vatan üzerinde daha nice Kurban Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle, tüm Çankırı halkının, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Kurban Bayramını kutlar, bayramın İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER