banner198

Nisan Çocuklarına Doğum Günü Jesi

Belediyeden Nisan çocuklarına doğum günü jesti.

Nisan Çocuklarına Doğum Günü Jesi
banner145

Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencilerin geleneksel toplu doğum günü kutlama programını, bu kez “Nisan doğumlular” için gerçekleştirerek çocukların yüzünü yine güldürdü.

 

Nisan ayında doğan altı çocuk için düzenlenen kutlamaya, Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç, Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Yardımseverler Derneği Başkanı Birsen Salepçi, Yurt-Ay Derneği yetkilileri ve davetliler katıldı.

 

Doğum günü çocukları için hazırlanan pasta, mumları üflendikten sonra tüm davetlilere ikram edildi.

 

Çocuklarla ilgili etkinliklere ayrı bir önem veren Zeynep Dinç, Nisan ayında da onları yalnız bırakmadı ve “Benim canım oğullarım! Yeni bir doğum gününde yine birlikteyiz. Sizleri çok seviyorum. Doğum gününüz kutlu olsun. Hep mutlu, sağlıklı ve hayatınız boyunca hep başarılı olun.” diyerek çocukların bu önemli gününü kutladı.

 

Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar, Nisan ayında doğan anneleri Zeynep Dinç’in de doğum gününü sürpriz yaparak kutladılar.

 

Bu günün başka bir sürprizi de Tokat Yetiştirme Yurdu’ndan geldi.  Zeynep Hanım’ın çocuklar için düzenlediği doğum günü kutlamalarını belediyemiz internet sitesinden takip eden Tokat Yetiştirme Yurdu çocukları, yapılan etkinliği çok beğendiklerinden,  temsilcileri aracılığıyla gönderdikleri hediyeyi Zeynep Dinç’e takdim ederek çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

 

Çocuklar için hazırlanan doğum günü hediyeleri, protokol tarafından çocuklara verilirken; tüm gece süren eğlenceler hem çocukları hem de konukları memnun etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER