banner198

O fotoğraf ve doğal eylemi yapan yamaç paraşütçüsü!

Bayramörende sadece uçulmadı başlıklı haberimizde yer alan fotoğraftaki yarışmacı ile ilgili gönderilen emaillerden sadece bir tane doğru yanıt çıktı...

O fotoğraf ve doğal eylemi yapan yamaç paraşütçüsü!
banner145

Dün haber sitemizde yayımladığımız “Bayramören’de sadece uçulmadı!” başlıklı haberimizde, okuyucu ile inter-aktif bir ortam yaratma amacını hedeflemiştik.

 

Doğrusunu söylemek gerekirse Çankırı Postası olarak da hedefimize ulaştık. Özellikle dün gece yarısı ve bugün sabahın erken saatlerinde haber sitemizi ziyaret ederek haberi okuyan okuyucularımızdan bir çoğu tahminlerini bizlere gönderdi.

 

Haberde yayımladığımız fotoğrafın hangi yamaç paraşütçüsüne ait olduğunu sormuştuk! Bazı okuyucularımız ya haberi dikkatli okumadıklarından ya da, fotoğraf karesine takıldıklarından aynı ağızdan çıkmışcasına yanıt olarak paraşütçünün “eylemini” yazıp göndermişler!

 

Ancak sorduğumuz soruyu bilen “bir” okuyucumuz çıktı! Dolayısıyla Elif Şafak ’ın son kitabı “Aşk”tan bize 2 tane kaldı!

 

Sorduğumuz soruyu bilen okuyucumuz Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu…

 

Sayın Doğu, Bayramören’de gerçekleştirilen organizasyonu yakından takip ettiğini bir kez daha sergilemiş oldu. Başkan Doğu “Fotoğraftaki kişiyi şortundan tanıdım! O paraşütçü Bulgaristanlı Yassen Savov! Hani şu Türkiye rekorunu kıran yarışmacı!” diyerek bizden ödül olarak Elif Şafak’ın “Aşk” romanını kazandı.

 

Kendisini kutluyor, armağanımız olan kitabı da zevkle okuyacağını düşünüyoruz. Ve sizleri de Bayramören'de başarılı uçuşlar gerçekleştiren, bir de üzerine 10 yıldır kırılamayan Türkiye rekorunu gerçekleştirdiği 239 km'lik uçuşla kıran ve aynı zamanda Avrupa şampiyonu olan Bulgaristanlı yamaç paraşütçüsü Yassen Savov'u Çankırı Postası objektiflerinden sizlere sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dünyaca ünlü Bulgar sporcusu Yassen Savov'un en büyük tutkusu, fırsat bulduğu her ortamda müzik dinlemek! MP3 ve kulaklıklarını yanından bir an olsun ayırmayan Savov, Bayramören'le ilgili olarak "Burası çok farklı bir uçuş bölgesi. Özellikle profesyonel anlamda yarışan paraşütçüler için ideal bir yer. Yakın zamanda dünyanın sayılı paraşütçülerinin buradan uçmak için kendilerine fırsat yaratacaklarını düşünüyorum" derken, arkadaşlarıyla birlikte olduğu zaman da grubun neşe kaynağı olmaktan geri kalmıyordu! Bayramören'deki yarışmalara 17 pilot ile katılan Bulgaristan ekibini toplu halde görüyorsunuz (aşağıda)

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER