banner198

Odalar Birliği Başkanlığını Osman Karadeniz kazandı

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına Osman Karadeniz seçildi.

Odalar Birliği Başkanlığını Osman Karadeniz kazandı
banner145

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin olağan genel kurulunda başkanlığa Osman Karadeniz seçildi.

Başkanlığa bir daha aday olmayacağını açıklayan eski başkan Haşim Uyanık’ın yerine yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimleri Haşim Uyanık Eğitim ve Düğün salonunda yapıldı.

İki başkan adayının yarıştığı Genel Kurulda Divan başkanlığını Kırıkkale Esnaf Odalar Birliği başkanı Süleyman Köstekli yürüttü.

105 oyun kullanıldığı genel kurulda rakibi Necati Akdoğan’a beş oy farkla üstünlük sağlayan Osman Karadeniz ve yönetimi 55 oy alarak göreve seçildi.

Oy sayımı elektriğin azizliğine uğradı!

Oyların sayımı sırasında elektriklerin kesilmesi salondaki hareketliliği artırırken güvenlik güçleri sandığın etrafında etten duvar ördü.

Telefon ve çakmaklarını yakarak oy pusulalarının etrafında toplanan delegeler karanlığı aydınlatmaya çabalarken ilginç görüntüler oluşturdular. Bir süre sonra elektriklerin gelmesiyle birlikte oy sayımı kaldığı yerden devam etti. Salona ikinci bir elektrik kesintisine karşı lüks lamba getirilerek tedbir alındı.

Sonuçların açıklanmasının ardından genel kurula kısa bir teşekkür konuşması yapan Osman Karadeniz’i Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken telefonla arayarak tebrik etti.

Osman Karadeniz’in başkan seçildiği yönetim, denetim ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Hüseyin Erdoğan, Saykal Saykal, Hacı Ahmet Öztürk ve Arif Bayrak

Denetim Kurulu: Vedat Savaş, Mehmet Ali Ünver ve Ahmet Söğüt

Disiplin Kurulu: Sinan Aydın, Faruk Taşkın ve Kubilay Onocak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER