banner198

Okul müdüründen öğrencilerine teşhirli şiddet!

Çankırı’da bir ilkokul müdürünün öğrencilere teşhirli şiddeti, izleyenleri isyan ettirdi.

Okul müdüründen öğrencilerine teşhirli şiddet!
banner145

Çankırı’da bir ilkokul müdürünün öğrencilere teşhirli şiddeti, izleyenleri isyan ettirdi.

Çankırı’nın Yapraklı ilçesi Yukarıöz İlkokulunda, okul müdürü Ö.Ü’nün İstiklal Marşı töreninde kürsüye çıkardığı öğrencilere şiddet uygularken çekilen görüntüleri kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Çankırı’da maganda velinin öğretmene şiddeti gündemdeki yerini korurken bu seferki şiddet görüntüleri öğretmenden geldi. Yukarıöz köyünde okul müdürü Ö.Ü.’nnü bütün öğrenciler önünde birkaç öğrenciyi acımasızca dayak atması infial oluşturdu. Okul müdürü Ö.Ü, cuma günü okul çıkışı İstiklal Marşı töreninde kürsüye çağırdığı öğrencilere şiddet uyguladı. Bir velinin cep telefonu ile görüntülediği olayda Ö.Ü., iki öğrenciye art arda tokat atarken, başka bir öğrenciyi de kulaklarından tutup havaya kaldırdı. İstiklal Marşı için sıraya giren diğer öğrencilerin gözü önünde yaşanan olaya ilişkin görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre; olayın 8 Mart 2019 tarihinde yaşandığı öğretmenin idari soruşturma sonucunda yöneticilik görevinden alınarak Çankırı Merkeze düz öğretmen olarak atandığı öğrenildi. Yine Ö.Ü’nün velilerce şikayet üzerine savcılık soruşturmasının ardından hakkında mahkemece dava açıldığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Olayın 3 ay önce yaşanmasına rağmen kamuoyundan gizlenmesi ise tepkiye neden oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER