banner198

Olayları bu noktaya taşıyan İl Genel Meclis Üyesi Erince!

30 Ağustos kutlama programında Kurşunluda Atatürk Anıtına çelenk koymayan AK Parti teşkilatı adeta boy hedefi oldu. Tartışmalara son noktayı İlçe Başkanı koydu.

Olayları bu noktaya taşıyan İl Genel Meclis Üyesi Erince!
banner145

İki gündür başta Kurşunlu olmak üzere Çankırı’da 30 Ağustos törenlerine çelenk koymayan AK Parti Kurşunlu İlçe teşkilatı tartışmaların göbeğinde.

 

30 Ağustos kutlama programında Kurşunlu'da Atatürk Anıtına çelenk koymayan AK Parti teşkilatı adeta boy hedefi oldu. Tartışmalara son noktayı AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam koydu.

 

Kurşunlu’da 30 Ağustos törenlerinde Atatürk Anıtına çelenk koymayan AK Parti teşkilatı vatandaşın tepkisine neden olurken, Çankırı yerel basını da konuyu gündeme taşıyarak olayı sıcak tuttu..

 

Çankırı Postası olarak tartışmaların göbeğinde bulunan AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam ile görüştük.

ÇELENGİN KONULMAMASINA TEMEL NEDEN!

Haberde yer alan “çelenk krizi” ile ilgili Çankırı Postası’nın yapmış olduğu çalışma sonrası “olayın gerçek nedeni” ortaya çıktı.

 

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Kurşunlu AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tepeçam “23 Nisan’da, 19 Mayıs’ta yapılan törenler için siyasi partilere gelen program ve davet bu yıl 30 Ağustos törenleri için nedense gelmedi! Programla ilgili davetiyeyi sadece devlet kurumlarına yapan Garnizon Komutanlığı, törenlere bizleri davet etmedi. Davet edilmeyen bir törene de parti olarak katılmamız düşünülemezdi. AK Partinin anıta çelenk koymadığını tartışanlar, 30 Ağustos törenlerine AK Parti ile birlikte diğer siyasi partilerin neden davet edilmediğini sorsunlar!” dedi.

Tepeçam’ın verdiği bir diğer bilgi ise, Kurşunlu içinde teşkilatları bulunan CHP, MHP, Saadet ve DSP’ye de 30 Ağustos programı ile ilgili olarak davetiye gitmediği, ancak Atatürk Anıtına CHP ve DSP’nin çelenk koyduğu öğrenildi.

 

HEDEFTEKİ ADAM: İL GENEL MECLİS ÜYESİ NİYAZİ ERİNCE!

AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, gazetemize yaptığı açıklamada devamla şunları söyledi:

“Basında çıkan ve Kurşunlu ilçemizde aleyhimize kopartılan fırtınanın kaynağı üzülerek belirteyim ki partimizin il genel meclis üyesi Niyazi Erince’dir. Diğer il genel meclis üyemizin de davet edilmediği bir programa Sayın Erince davetli midir ki törene katılmıştır, bunun merakı içindeyim! Kendisinin teşkilatımızla olan bazı sıkıntıları böylesi bir olayı malzeme yaparak kamuoyunda prim yapma gayreti sonucu bu olayların böylesi bir hal aldığını söyleyebilirim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER