banner198

Ortada miting coşkusu

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığınca Orta ilçesinde düzenlenen miting coşkulu kalabalığın katılımıyla gerçekleşti.

Ortada miting coşkusu
banner145

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığınca Orta ilçesinde düzenlenen miting coşkulu kalabalığın katılımıyla gerçekleşti.

 

Ak Parti Milletvekili Adayları Av. İdris Şahin ile Hüseyin Filiz’in konuşmasıyla başlayan Orta mitingi, yağışlı havanın etkisine rağmen vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleşti.

 

Miting sonrasında Ortalılara otobüsün üstünden karanfil dağıtan Ak Parti’li adaylar kendilerine gösterilen ilgi sırasında ezilme tehlikesi de yaşadılar. Ak Parti Orta İlçe başkanlığını ziyaret eden Şahin ve Filiz, daha sonra Çankırı İl Merkezine geçerek seçim otobüsüyle Çankırı sokaklarında turladılar. Otobüsten vatandaşları selamlayan Şahin ve Filiz, etkili sağanak yağışa rağmen halkı selamlamaya devam ettiler. Mahalle aralarında kaldırımda yürüyen ve kapı önlerinde bekleyen Çankırılılara kendi elleriyle lokma tatlısı dağıtan Şahin ve Filiz, sık sık otobüsten inerek yol kenarlarında toplanan vatandaşlarla el sıkıştılar. Ardından Necip Fazıl Kısakürek sokakta otobüsten inerek yaya olarak kaldırımda yürüyen vekil adayları sokakta dolaşan vatandaşlara lokma tatlısı ikram ettiler.

 

Seçim yasaklarının başlamasına sayılı dakikalar kala sokaktan ayrılan Ak Parti milletvekili adayları böylece 15 Nisan’da başlattıkları seçim kampanyalarını sonlandırmış oldu.

 

Şahin ve Filiz’e, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Merkez İlçe Bakanı Hüseyin Boz eşlik etti.

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER