banner306
banner198

Otomobille piknikçilere dalan sürücü can aldı!

Çankırı’da kontrolden çıkan otomobil piknikçilerin arasına daldı. Üzücü kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti.

Otomobille piknikçilere dalan sürücü can aldı!
banner145

 Çankırı’da kontrolden çıkan otomobil piknikçilerin arasına daldı.  Üzücü kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Kurban Bayramının son gününde Alpsarı Göleti civarında saat 18.00’da meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında piknik yapan aileye bayram zehir oldu.  Bayram tatili için İstanbul’dan Karatekin köyüne gelen R.S bir arkadaşını da yanına alarak babasının 34 DZ 7865 plakalı aracı ile gezintiye çıktı. Alpsarı ve Karatekin köyü ile Alpasarı piknik alanı yol ayrımında kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında piknik yapan beş kişilik ailenin arasına daldı. Kazada Meryem Demiröz ve oğlu Emrah Demiröz ağır yaralandı. Diğer aile bireyleri kazadan yara almadan kurtulurken otomobil bir ağaca çarparak durabildi.

 

Kazada yaralanan Meryem Demiröz ile Emrah Demiröz 112 Acil Ambulansı ile Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Anne ile oğlu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların Altınlı köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Altıntaş olay yerinde incelemelerde bulundu. Otomobil sürücüsü R.S, gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Merhum ve merıhume Demirözlerin cenazesi 16 Eylül Cuma günü Hoca Ahmet Yesevi camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  son yolculuğuna uğurlandı.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 19:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 8 yıl Önce

çok feci bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden emrah demiröz ile annesi meryem demiröz'e; Allah'tan rahmet, kederli demiröz ailesine ve diğer yakınlarına da büyük sabır ve baş sağlığı diliyorum. mekanları cennet olsun.

Olmadi be Emrah abi
Olmadi be Emrah abi - 8 yıl Önce

Bu guzel insanin is arkadasiyim. Tebessum timsali esine nadir rastlanacak kisilikte. Simdi soylesene abi arkami dondugumde Emrah abi diye kime diyecem. Bizlere bu aciyi yasatanlari Allaha havale ediyorum. Teyzemle birlikte InsaAllah mekaniniz cennet olur. Rabbim var ise gunahlarini affetsin.

Hülya
Hülya - 8 yıl Önce

Feci bir kaza sonucu kaybetmek çok acı emrah kardeşimizi ve annesini Allah tan rahmet yakinlarinada baş sağlığı diliyorum Rabbim sabrini versin inşAllah mekanları cennet olsun bütün sat çalışanlarının da başı sağolsun

İSMAİL AKYÜZ
İSMAİL AKYÜZ - 8 yıl Önce

dayanilmasi güç bi̇r aci rabbi̇m sevenleri̇ne sabir versi̇n. mekanlari cennet olsun. böyle bi̇r aciyi şahi̇n bey kardeşi̇me ve ki̇mseye yaşatmasin.

SIRADAKİ HABER

banner304