banner198

Özcan İsminin Verildiği Caddenin Açılışını Yaptı

Vali Vahdettin Özcan ın isminin verildiği caddenin açılışı yapıldı.

Özcan İsminin Verildiği Caddenin Açılışını Yaptı
banner145

Atkaracalar Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu kararı doğrultusunda Vali Vahdettin Özcan’ın isminin verildiği caddenin açılışı yapıldı.

Düzenlenen programa Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Atkaracalar Kaymakamı  Kürşat Karaca, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Özel İdaresi Genel Sekretere Hasan Yıldız, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır, Arnavutköy Belediye yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop’un konuşmasında, bu yolun 890 metre olduğunu, Hoşislamlar ile Ilıpınar’ı birbirine bağladığını, buraya kurulan yeni yerleşim yerinin isminin olmadığından Belediye’ye verilen önerge çerçevesinde Belediye Meclisi’nin bu caddeye Vahdettin Özcan ismin verilmesini oy birliği ile kabul edildiğini ifade etti.

Atkaracalar Kaymakamı Kürşat Karaca konuşmasında, asker balıklarının bulunduğu Ilıpınar ile türbenin bulunduğu Hoşislamları birbirine bağlayan bu yolun isminin Vahdettin Özcan isminin verilmesi ne kadar manidardır. Sayın Valimizin yerinin Atkaracalar halkı nezdinde bir başka olduğunu görmekteyiz. Sayım Valim ile bizim bu saygımızı hiçbir zaman boş bırakmamıştır. Toplamda ilçemize eski parayla 1 tirilyon 228 bin TL yatırım yapıldığı görülmektedir. Sayın Valimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı ise konuşmasında, “Biz Sayın Valimiz ile bir sohbette bahse konunun geçtiğini Sayın Valim bizim de tuzumuz olsun. O caddenin bütün yapımını belediye olarak üstleniyoruz dedim ve taahhüdümüzü yerine getirmenin sevincini yaşıyorum. Ancak ölçüm hatası olmuş olacak ki caddenin tamamının parke taşı yapılması sağlanamadı. Kalan kısmını bırakacak değiliz. Bu bize yakışmaz. Sayın Başkan ölçümlerini tekrar yaptırsın. Bu caddenin yarım kalan kısmının da yapılmasını üstleniyoruz. Burası bizim kardeş belediyemiz oldu. Kardeşlerin birbirlerine olan ikramıdır. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

Vali Özcan konuşmasında ise, “Burada yapılan şey maddi olarak ölçülemez. Sayın Belediye Başkanının bize zaman ayırması yeterli. Buraya ismimin verilmesi şeklen, burasının kullanıcıları sizlersiniz. İnşallah burada bir hoş seda bırakmış oluruz. Hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER