banner198

Park Alanı Büyütüldü, Yeni Oyun Grupları Eklendi

Park Alanı Büyütüldü, Yeni Oyun Grupları Eklendi

Park Alanı Büyütüldü, Yeni Oyun Grupları Eklendi
banner145
 Çankırı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi, Tatlıçay’la Garnizon Komutanlığı arasında bulunan, içerisinde 0-7 yaş grubu Mini sinemaya sahip, Barış Manço Parkında yeni düzenlemeler yaptı.

 

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Belediye ile İşkur arasında imzalanan protokol gereği Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Belediyemize tahsis edilen işçilerin de katkıları ile büyütülen ve yenilenen Barış Manço Parkı havaların ısınması ile birlikte çocuklarla şenleniyor.

 

Özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde vatandaşların çocukları ile birlikte yoğun ilgi gösterdikleri Barış Manço Parkı bünyesindeki mini sinema da çocuklara yönelik film gösterileri ile büyük ilgi görüyor. Daha önce hizmet veren parkın zeminindeki kauçukların yıpranması nedeniyle ilave parkla birlikte çocuklarımızın düştüklerinde zarar görmemeleri için zemin tamamen kauçukla kaplandı. Trafo binası ve çevresinin temizlenmesi ile ortaya çıkan alan parka ilave edilirken park düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar da son aşamaya getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER