banner198

Partilerden Bayram mesajı

Kurban Bayramı dolayısı ile parti il başkanlıkları Bayram mesajları yayınladı. İşte Partilerin Bayram mesajları...

Partilerden Bayram mesajı
banner145

Partilerden Bayram mesajı

Kurban Bayramı dolayısı ile parti il başkanlıkları Bayram mesajları yayınladı. İşte Partilerin Bayram mesajları...

AK PARTİDEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Demokratikleşme konusunda önemli merhalelerin katedildiği ,huzur ve güvenlik  konusunda  belirgin   gelişmelerin  yaşandığı , milli birlik ve kardeşlik projesi  çalışmalarının hassasiyetle geliştirilmeye çalışıldığı bu süreçte manevi havası yüksek olan dini bayramlarımızdan Kurban Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sosyal hayatımızda  insan  ilişkilerinin  düzeltilmesi ve geliştirilmesinde önemli yeri olan mübarek Kurban Bayramının Çankırı’mıza ,Milletimize  , İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı ALLAH’tan  niyaz eder ;En kalbi duygularla Mübarek Kurban Bayramınızı kutlarız. 

DP İL Başkanı Dilaver Erdoğan

İl başkanı  Av Dilaver Erdoğan  atanmışlıktan kurtulduklarını yeni yönetimle birlikte halkımızın sorunlarını her fırsatta dile getireceklerini halkımızın sesi kulağı olacaklarını belirterek Türk İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutladı

SP İl Başkanı Ömer Uzun

Bayramlar küskünlük ve dargınlıkların sona ermesi için bir fırsat!

Çankırı Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, ülkemiz ve İslam aleminin Bayramını kutladı. 

Bayram mesajında ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için Cenab-ı Hak’tan huzur  ve saadetler dileyen Uzun, yaptığı yazılı açıklamada; bayramların küslüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakılması için birer fırsat olduğunu vurguladı.

İslam dünyasında yaşanan sıkıntı ve acıların bayram coşkularına gölge düşürdüğünü kaydeden Uzun, “Kurban Bayramına girerken, dünyanın çeşitli yerlerinde İslam âleminin gördüğü zulümleri, hepimiz üzülerek seyrediyoruz. İslam dininin her emri, her ibadeti sayısız hikmetlerle ve alınacak derslerle doludur. Kurban Bayramından da ders almak yaşanan gelişmeleri, İslam dünyasının içinde bulunduğu durumu değerlendirmek mecburiyetindeyiz.” diye konuştu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl’da milyonlarca müslümanın dil,renk, ırk, ayrımı gözetmeden omuz omuza yeryüzündeki 1,5 milyar Müslüman’ı temsilen Hac ibadeti için bir araya geldiğini iafade eden Uzun, “Tek bir vücut, tek bir ümmet olduğumuzu, gözlerimizle görüyor ve yaşıyoruz. Bu bayram münasebetiyle, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını şlahsım ve teşkilatım adına en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

HAS Parti İl Başkanı Şevket Koç

Halkın Sesi Partisi Çankırı İl Başkanı Şevket KOÇ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Şevket KOÇ mesajında, başta Türkiye olmak üzere bütün İslam aleminin ve Çankırı'lı hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlayarak, bu mutlu günün tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Şevket KOÇ, bayram mesajında şu görüşlere yer verdi: “Kurban bayramı toplumsal dayanışma, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı bayramlardır. Kurban’da Allah’a yaklaşmanın ve yoksulla paylaşmanın sevincini yaşarız. Ancak ülkemizin ve İslam Coğrafyası’nın karşı karşıya olduğu karanlık oyunlar, sinsi tezgâhlar ve acımasız işgaller bayram sevincimize gölge düşürmektedir. Yüreğimiz terör belasına kurban verdiğimiz şehitlerin, Filistin’de İsrail tanklarına karşı taşla, sapanla direnen hanzalaların, yetimlerin, Amerikan işgali altında özgürlük mücadelesi veren Iraklı kardeşlerimizin acısıyla dolu. Irak’ta, Filistin’de, Afganistan’da, Çeçenistan’da, kim bilir kaç çocuk bu bayrama elini öpeceği bir babası olmadan girecek! Kaç çocuk bayramlık ayakkabısı olmadığı için değil, ayağı olmadığı için üzülecek! Filistin de kaç çocuk İsrail tanklarının gölgesi olmadan, sokaklarda özgürce koşup, oynayabilecek! Emperyalist çıkarları uğruna İslam coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan zalimleri bir kez daha lanetliyorum. Cenab-ı Hak’tan bizlere; gücün değil hakkın hâkim olduğu yeni bir dünya’nın kurulması için şuurlanma ve çalışma gücü vermesini diliyorum.

Bu vesileyle aziz milletimizin ve Çankırı halkımızın ve basınımızın kıymetli mensuplarının mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın İslam âleminin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum

Not: Sıralama partilerin son yerel seçimlerde aldığı oy oranlarına göre yapılmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER