banner198

Pazar Pazarında sona yaklaşıldı

Uzay çatı sistemi ile üstü kapatılacak olan Pazar Pazarında sona yaklaşıldı.

Pazar Pazarında sona yaklaşıldı
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından “18 Ayda 18 Proje” kapsamında sözleşmesi imzalanarak uzay çatı sistemi ile üstü kapatılacak olan Pazar Pazarı’nda sona yaklaşıldı.  

 

İnşaat yapımı tamamlanıncaya kadar Çarşamba Pazarı’nda kurulan Pazar Pazarı’nın, kalıp ve demir işlemlerinin ardından çatısı da oluşturuldu. Üst kısmının kapatılacağı Pazar yerinin Yenimahalle’deki eski yerinde yakın zamanda hizmet vermesi bekleniyor.

 

Modern ve rasyonel bir alan oluşturarak pazar esnafına, üretici ve tüketicilere keyifli bir alışveriş imkânı sunacaklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Çarşamba Pazarı’ndan sonra, üstü kapalı ikinci pazarımız da yakında hizmete girecek. Pazar yerinin eski görüntüsünden kurtularak, halkımızın pazar alışverişini modern bir ortamda yapması bizi oldukça memnun edecek. Uzay çatı sistemi ile üstü kapatılacak olan Pazar Pazarı’nın halkımız ve pazar esnafını memnun edeceği kanaatindeyim. Yatırımlarımızı, vatandaşlarımızın rahatı ve huzurunu gözeterek planlamaktayız. Halkımız, yağmur çamur demeden alışverişini dilediğince yapabilecek.” diyerek Çankırı halkı için önemli pazar alanlarından biri olan Pazar Pazarı’nın, son rötuşlarının da yapılarak halkın hizmetine yakın zamanda açılacağını bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER