banner198

Potada heyecen başladı

Üniversiteler Basketbol 2. Lig Grup maçları Ballıca Kampüsü Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Potada heyecen başladı
banner145

Üniversiteler Basketbol 2. Lig Grup maçları Karatekin Üniversitesi ev sahipliğinde Ballıca Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

 

Vali Vahdettin Özcan’ın da katıldığı açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş; “Üniversite olarak spor alanında üçüncü büyük organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir turnuva olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ın konuşmasından sonra “Bir Yudum Anadolu Efsanesi Halkoyunları Topluluğu” bir gösteri sundu.

 

 

 

Kastamonu Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Melikşah Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Bozok Üniversitesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi olmak üzere on üniversitenin katıldığı grup maçları 16 Aralık 2011 tarihine kadar devam edecek.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER