banner198

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları
banner145

ÇANKIRI VALİSİ VAHDETTİN ÖZCAN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden özel günlerdir.

 İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum.

Çankırı Valisi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışında hareketle hizmetlerde “mutluluğu ve memnuniyeti” en yüksek noktaya çıkarmayı amaçladığımızı belirtmek isterim.

Bu güzel vatan üzerinde daha nice Ramazan Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle, tüm Çankırı halkının, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutlar, bayramın İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

ÇKÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ İBRAHİM SAVAŞ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Milletimizin, Çankırı halkının ve Üniversitemiz çalışanlarının mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle beraber sağlık ve afiyet dolu daha nice bayramlar geçirmelerini Allah’tan diler, selam ve saygılarımı sunarım.

 

AK PARTİ İL BAŞKANI SALİM ÇİVİTÇİOĞLU BAYRAM MESAJI

 

Din günlerimiz içinde müstesna yeri olan bayramlarımızdan ramazan bayramına erişmenin mutluluğu  ve diniz vecibelerimizi  yerine getirmenin  huzurunu  yaşıyoruz.Böylesi  özel günlerin tüm insanlık alemine ve özellikle ülkemize ve ilimize birlik, beraberlik ,huzur ,barış ve esenlik getirmesi dileğiyle mübarek ramazan bayramınızı kutlar;Hayırlara vesile olmasını dilerim.

 

Saygılarımla .  

 

CHP İSTANBUL MV. KADİR GÖKMEN ÖĞÜT'ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Barış, kardeşlik ve özgürlük dolu bir gelecek dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

 

MHP ÇANKIRI MERKEZ İLÇE BAŞKANI MAHMUT DOGAR BAYRAM MESAJI

Mübarek Ramazan Bayramını idrak edeceğimiz bu günde ülkemiz ve milletimizin her türlü beladan kurtulmasını temenni eder, barış ve huzurun hakim olduğu bir coğrafyada tüm insanlarımızın ve insanlığın mutlu ve huzurlu olmasını diler, Ramazan Bayramının Türk ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini niyaz ederiz.

TÜRK EĞİTİM-SEN ÇANKIRI ŞUBESİ NUH YALÇIN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını, mehabetini ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek, Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na ulaşmanın gönül huzurunu, milletçe ,buruk da olsa, yaşıyoruz.

Hayırlarla ve güzelliklerle müjdelenen Ramazan ayının kana bulandığı ve vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve esenliğine hainler tarafından saldırılar düzenlendiği ,milletimizce , mâlûmdur.

Bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırıları ,elbette, hepimizi derinden etkilemiş ve toprağa düşen şehitlerimizle, yüreklerimiz yanmıştır.

Bu itibarla, Kadir Gecesi’ne, devamında da Ramazan Bayramı’na büyük bedeller ödenerek ve kayıplar verilerek gelinmiştir.

Millet ve devlet bekası için şehit olan bütün kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi tekrarlıyoruz.

Bayramlar; anlaşmazlıkların çözüme kavuşması, hiziplerin bitmesi, dargınlıkların unutulması, küsler arasındaki mesafelerin kalkması gereken özel zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı kutluyor, tüm eğitim çalışanları, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Hepimizin bayramı mubarek olsun... Rabbim; huzurlu, bereketli, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar nasip etsin...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER