banner198

Ramazanın coşkusu Büyük Zaferle birleşti

Ramazanın coşkusu Büyük Zaferle birleşti

Ramazanın coşkusu Büyük Zaferle birleşti
banner145

Bu yıl Ramazan Bayramı ve Milli Mücadelemizin kazanıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramının aynı güne denk gelmesi farklı duyguların aynı anda yaşanmasını da beraberinde getiriyor.

Bir ay boyunca idrak ettiğimiz, sabır ve paylaşmanın öne çıktığı, on bir ayın sultanını tamamlayarak girdiğimiz Ramazan Bayramının coşkusu, düşman askerinin İzmir’de denize dökülmesiyle son bulacak Yunan cephesinin yarılmasıyla Kurtuluş Savaşımızın kazanıldığı büyük zafere ulaşılmasıyla birleşti.

Bu vesileyle kahramanca savaşarak “Ya İstiklal, ya ölüm” parolasıyla bu toprakları bize bırakan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, Milli Mücadelenin kazanılmasında en önemli payı taşıyan Çankırı insanı, kadını, çoluğu çocuğuyla, bebeği yerine sırtına sardığı mermiyi cepheye taşıyarak Türk milletinin asla tutsak edilemeyeceğini haykırdı.

Kahramanlarımızın aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz.

Ruhları Şad olsun.

Çankırı Postası yazı ailesi adına; başta değerli okuyucularımız olmak üzere bu önemli günde Çifte Bayramınızı en derin duygularımla kutluyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

“Allah bu millete bir daha Kurtuluş Savaşı yaşatmasın”

Ercan Şeker

Çankırı Postası

İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER