banner198

Real Madridin Çorapları Çankırıdan

Rüya Takım olarak adlandırılan Real Madridli futbolcuların ayağında bizim çorabımız var

Real Madridin Çorapları Çankırıdan
banner145

Rüya Takım olarak adlandırılan Real Madrid’li futbolcuların ayağında bizim çorabımız var!

 

Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve tam kapasite üretime geçmeye hazırlanan Gelal Çorap Firması Dünyaca ünlü yıldız Cristian Ronalda'nun çorabını üretecek işçi arıyor.

 

Gelal Çorap İnsan Kaynakları Müdürü Cüneyt Tınkır Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah'ı ziyaret ederek fabrikanın son durumu ve yaşanılan süreçle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

 

Türkiye'nin en büyük ve 30 bin metrekare kapalı alana sahip çorap fabrikasının Şabanözü’nde olduğunu belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, “Gelal çorap Türkiye'de tekstilde ilk defa her aşamasıyla doğa dostu Green Factory denilen doğa dostu bir işletmedir. Dünya'ca ünlü spor markalarının çoraplarının tamamının üretileceği bir fabrikadır. Dünyaca ünlü İspanya'daki Real MadridFutbolcularının giydiği, ABD'deki NBA Basketbolcularının giydiği çoraplar Çankırı Şabanözü OSB'de üretim yapan bir fabrikadan gitmesi gerçekten bize ayrı bir gurur ve sevinç veriyor” dedi.

 

Fabrikanın tam kapasite ile üretime geçmek için son aşamaya geldiğini vurgulayan Küçükgümrah, “ Fabrikada toplam 500 kişi istihdam edilecek. Şu an 160 kişinin çalıştığı fabrikanın acil 100 işçi ihtiyacı bulunmaktadır. Vardiyalı olarak çalışacak işçiler. Asgari Ücret+Sigorta+Yemek+Servis+Yılda bir maaş ikramiye, çorap örgü makinesinde çalışacak 18-40 yaşları arasında çalışmak isteyen erkek işçiler Şabanözü OSB Gelal Çorap Firması İnsan Kaynaklar MüdürüCüneyt Tınkır'a işsizim iş arıyorum diyen ve düzenli çalışacak herkes müracaat etsin” diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER