banner198

Rektör Savaş siyasi parti il başkanlıklarını ziyaret etti

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş siyasi partilerin İl başkanlıklarını ziyaret etti.

Rektör Savaş siyasi parti il başkanlıklarını ziyaret etti
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.

 

Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş sırasıyla, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Ali Acupınar, Demokrat Parti Çankırı İl Başkanı Dilever Erdoğan, Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun, Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş siyasi partilerin il başkanlarına Uluyazı Kampüsü’nde devam etmekte olan inşaat çalışmaları ve hakkında bilgi verdi.

 

Ziyaretlerde Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, üniversite olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile karşılıklı diyaloga önem verdiklerini çünkü sivil toplum kuruluşlarının bir toplumun çimentosu olduğunun altını çizdi. Uluyazı Kampüsü’nde var olan sekiz inşaata kısa süre içerisinde yenilerinin de ekleneceğini belirten Savaş, Uluyazı Kampüsü’nün bir yıllık bir maziye sahip olduğunu dikkat çekerek devam eden sekiz inşaatın üçünün bitmiş durumda olduğunu da ifade etti. Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin gerek öğrenci sayısı gerekse de akademik ve idari personel sayısı bakımından daha yeni kurulan üniversitelerin pek çoğunu geride bırakarak büyük bir atılım yaptığını belirten Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, bu başarının altında ekip çalışmasının yer aldığını da sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER