banner306
banner198

Saadet Partililer İl Divanında Bir Araya Geliyor

Saadet Partisi GİK üyesi Prof. Dr. Oya Akgönenç, Pazar günü Çankırı’ya geliyor.

Saadet Partililer İl Divanında Bir Araya Geliyor
banner145

Saadet Partisi GİK üyesi Prof. Dr. Oya Akgönenç, Pazar günü partisince düzenlenecek programa katılmak üzere Çankırı’ya geliyor.

Saadet Partisi İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Divan Toplantısında parti teşkilatlarını bir araya getiriyor. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Oya Akgönenç’in konuşmacı olarak katılacağı program Pazar günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 12.00’de başlıyor.

Konuyla ilgili kamuoyuna bilgi veren Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, Özellikle son yaşanan süreçte Türkiye’de kurulması düşünülen füze kalkanı projesinin AK Parti hükümetince bir başarıymış gibi sunulmak istediğini, bu aldatmacanın sonucunda Gazze’de daha fazla çocuk ve sivil halkın, katil İsrail tarafından katledileceğini ifade etti.

Bu oyunu bozmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz diyen Uzun, “İl divanımızın kamuoyuna açık bölümünde sayın Prof. Dr. Oya Akgönenç hanımefendi bu konular da vatandaşlarımıza önemli bilgiler verecek. Ülkemizin hassas bir süreçten geçtiği düşünüldüğünde düzenleyeceğimiz toplantının önemi bir kat daha artmaktadır. O yüzden tüm vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304