banner198

Saadet partisinde başkan değişti

Çankırı Saadet Partisi il başkanlığını halen teşkilat başkanlığını sürdüren Ömer Uzun atandı.

Saadet partisinde başkan değişti
banner145

Çankırı Saadet Partisi il başkanlığına halen teşkilat başkanlığını sürdüren Ömer Uzun atandı.

Saadet Partisi eski İl Başkanı Ahmet Nazif Gerçek’in yoğun işleri nedeniyle istifasıyla boşalan Saadet Partisi İl Başkanlığına teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Ömer Uzun atandı.

Dün Saadet Partisi Genel Başkanı Prof Dr Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan divan kurulunca alınan karar doğrultusunda Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığına Ömer Uzun’un getirildiği açıklandı.

Atamayla ilgili Çankırı Postası’na konuşan SP İl Başkanı Ömer Uzun, Milli Görüş partilerinin her kademesinde yıllarca hizmet ettiğini söyleyerek bugünde sayın Genel Başkanımız ve yönetim kurulunun takdiriyle İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bundan sonra omuzlarımdaki ağır yük ve sorumluluğun bilinciyle insanımıza Milli Görüş davasını ve ülkemizin tek kurtuluşunun Saadet Partisi’nde olduğunu duyurmak için arkadaşlarımla birlikte var gücümle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı insanlığın tek kurtuluşu olan Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Daha geniş açıklamayı ileride düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacağımızı sizlerin aracılığıyla iletmek istiyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER