banner306
banner198

Saadet'ten iddialı sözler!

Saadet Partisi, en zevkli ve en heyecanlı seçim çalışmasını gerçekleştireceklerini duyurdu.

Saadet'ten iddialı sözler!
banner145

 AKP ile yapılan ittifak görüşmelerinden istediği neticeyi alamayn Saadet Partisi 1 Kasım genel seçim startını verdiklerini açıkladı.

 

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığı 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi  Ömer Uzun ve Mustafa Çulha’yı Saadet Partisi Çankırı Milletvekili adayı olarak belirlediklerini duyurdu.

 

Oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Saadet Partililer , 1 Kasım seçimlerinde en zevkli, en heyecanlı çalışmayı ve en büyük başarıyı elde etmeyi hedeflediklerini belirttiler.

 

SP Çankırı İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

“Ülkemiz çok kritik süreçlerden geçmektedir. Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Ülkemizin ve İslam dünyasının ne halde olduğunu görüyoruz. Yangın her tarafı sarmış durumda. Bu yangınlar söndürülmezse bu günümüzü etkilediği gibi geleceğimizi de etkileyecektir. Şu ana kadar meclisteki partilerin tutumu ve sorunlara çözüm getirmedeki başarısızlıkları göstermiştir ki artık meclis tıkanma noktasına gelmiştir. Sorunlar gittikçe çığ gibi büyümektedir. Yeni bir seçimde oluşturulacak benzer bir tablo,  çare değildir. Bu nedenle meclise yeni bir ses, yeni bir soluk gelmelidir. Denenmiş, tecrübe edilmiş, büyük başarılara imza atmış Milli Görüş kadroları Saadet Partisi aracılığıyla Meclise girmelidir. Biz biliyoruz ki yanan bu yangın işbirlikçilikle, batı taklitçiliği ile, faizci kapitalist sistemle, bozuk hukuk sistemi ile, maneviyatsız eğitim modelleri ile ve ıkçı söylemlerle sönmez. Bu yangını söndürebilmek için inancınızın sağlam, görüşünüzün milli, kimyanızın hak, ilkenizin önce ahlak ve maneviyat, partinizin Saadet olması lazım. Çünkü: Türkiye de adil düzen kurulmadığı müddetçe saadet olmaz. Saadet iktidara gelmediği müddetçe de Adil Düzen kurulmaz. Kimse bu gelişi durduramayacak.  Burada Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin kararlılığı var. Burada Çanakkale’nin ruhu var.

 

Saadet partisi mutlaka meclise girmelidir. 1 Kasım Seçimlerinde yine her zaman olduğu gibi Saadet Partisi hazine yardımı almayacaktır ve gücün  medyasında yer bulamayacaktır. Buna rağmen Saadet partisi en güzel çalışmayı yapacaktır. Çünkü biz gücümüzü maddi kaynaklardan değil, inancımızın,  savunduğumuz değerlerin bize verdiği aşktan ve heyecandan alıyoruz. Bu seçimlerde çok kıymetli milletvekili adaylarımız Ömer Uzun ve Mustafa Çulha ile en zevkli, en heyecanlı çalışmayı yaparak en güzel neticeleri alacağız Allah’ın izniyle ve inayetiyle.”


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
FKTATAR
FKTATAR - 9 yıl Önce

hayirlı uğurlu olsun. yolunuz açık olsun. dua ve desteklerimiz sizinle

Bahri Nalbant
Bahri Nalbant - 9 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsun her ikinizide te rik ederim.

Ahmet Şahin
Ahmet Şahin - 9 yıl Önce

Hep beraber çalışacağız.İnanıyoruz biz kazanacağız.Şimdi diğer partiler de hazine yardımı alamıyor,Saadet her yerde gücünü gösterip mutlaka barajı aşacaktır.

SM
SM - 8 yıl Önce

inşaallah saadet parti̇si̇ bu seçi̇mde %0,5'i̇n altında oy alır.

SIRADAKİ HABER

banner304