banner198

Şahin ve Filiz Yapraklı da Yerel Yöneticilerle Buluştu

Şahin ve Filiz Yapraklı da Yerel Yöneticilerle Buluştu

Şahin ve Filiz Yapraklı da Yerel Yöneticilerle Buluştu
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz,  Yapraklı’da Belediye Başkanları ve Köy muhtarlarının yer aldığı yerel yöneticilerle değerlendirme toplantısında buluştu.

Yapraklı Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda söz alan Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, belediye başkanlığı döneminde Yapraklı’ya yapılan yatırımlar ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz muhtarların istekleriyle ilgili not tuttular.

Muhtarların taleplerinin ardından yerel ve ulusal gündemi değerlendiren İdris Şahin, “İki milletvekiliniz olarak bizleri ailenizin birer ferdi gibi görmenizi istiyorum” dedi.

Kavak’ın elektrik probleminden tutun Sarıkaya’nın 2B problemine kadar tüm köylerin sorunlarını bildiklerini belirten Şahin, Yapraklı’nın verdiği göçü tersine çevireceklerini ifade etti. Karacaözü’nde bir milyon liralık bir yatırım gerçekleştirildiğini anlatan Şahin, “O toprakların hepsini sulayalım diye, Yapraklı göletini iki metre daha yükselterek alanda tutulacak suyun bu ahalideki tarım arazilerini tamamen sulamasını istedikleri belirtti.

Şahin 28 Şubat sonrasında İmam Hatip Liseleri’nin ön kısımları kapansın diye milli iradenin yerine demokrasiyi askıya alanların bugün mecliste kürsüyü işgal edip eşkıyalık ettiklerini belirterek, “beş saat mecliste arkadaşlarımız konuşma imkanı vermediler.  Daha sonra cumartesi günü beyefendiler Milli Eğitim komisyonunu işgal etmişler. Bize cebir kullanmaya çalışıyorlar. Bunlardaki edep, haya ve siyasete bakışları bu” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen MHP İl kongresinde, eski Ordu milletvekili Cemal Enginyurt’un ‘Sümüklü AKP’liler’ sözüne cevap veren Şahin, “Bizi asıl üzen şey, MHP İl yönetimindeki arkadaşlarımızın buna engel olmaması ve bu kelimeyi söyletmesidir. O arkadaşlarımızı bu davranışlarından dolayı Allah’a havale ediyoruz” ifadesini kullandı.

Şahin, “Kendini bilmez, nerden geldiği belli olmayan, bir zamanlar kendi davasının adamı, ülkücülüğün kitabını yazmış olan Sadi Somuncuoğlu’nun önüne mecliste gerilmek suretiyle Cumhurbaşkanlığı müracaatını yaptırmayan vatandaş, kendini bilmeyerek bizim için, ‘dünün AKP’li sümüklüleri bugün para sahibi oldu’ diyebilecek kadar densizleşebiliyor, yakışıksız beyanda bulunabiliyor” dedi.

Şahin, bu sözlere engel olmayan MHP il yönetimini de kınayarak, “Hüseyin Filiz beyin ve bizlerin her türlü maddi manevi destek verdiğimiz arkadaşlarımız, buna ses bile çıkartmıyorlar. Onlara buradan ‘yazıklar olsun’ diyorum. Biz, bu yakışıksız kelimeyi kullanan şahsı muhatap olarak almıyoruz ama bu memleketin çocuğuna Çankırı meydanında bir il kongresinde laf atacak ve bizim kendi siyasilerimiz buna cevap veremeyeceklerse, onları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Hüseyin Filiz ise MHP’li Cemal Enginyurt’un, sözlerine sert şekilde tepki göstererek, “Bu laf sadece bize değil, aynı zamanda bize yüzde 66 oy veren vatandaşımıza da hakarettir” şeklinde konuştu.

Herkesin edebiyle durması gerektiğini belirten Filiz, “Türk polisine yumruk vurmuş adamdan ne beklersin. İlk önce bu sözü söyleyene bakacaksın ‘adam mı’ diye, ondan sonra değerlendireceksin” ifadelerini kullandı.

Filiz, MHP İl yönetimini de eleştirerek, “Milliyetçiyim diyen arkadaşlarımız, o kelimeyi söyletmeyecekler. Yok olmak, tükenmek, bunların işi. Bizim işimiz hizmet” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER