banner198

Salim Çivitçioğlu İHLÂSLA YOLA ÇIKIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıktı.

Salim Çivitçioğlu İHLÂSLA YOLA ÇIKIYORUZ
banner145

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıktı.

Çankırı Baro Başkanı Avukat İdris Şahin’in istifasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna atama yoluyla oturan eski teşkilat başkanı Salim Çivitçioğlu düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıktı.

Çankırı’da partisini 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlere taşıyacak isim olan AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu yaklaşan seçimler dolayısıyla en zor dönemde görev almanın zorluğuna dikkat çekti.

Toplantıya Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkanlık sürecinde adaylığını koyan Merkez İlçe başkanı Hüseyin Boz, İl Yönetim Kurul üyeleri Erkan Köroğlu, Hüseyin Çetiner ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Çivitcioğlu, "09 Şubat 2011 Tarihinden itibaren partimizi ilimizde İl Başkanı olarak temsil etmek üzere Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilmiş bulunmaktayım" sözleriyle başladığı konuşmasında yaklaşan seçimler dolayısıyla en zor dönemde görev almanın zorluğunu dikkat çekti.  

Çivitçioğlu, “alacağımız her türlü kararlarda partimizin her kademesindeki teşkilat mensuplarımız ile istişare kurarak hareket edeceğiz. İlçe Başkanlarımızın ve teşkilatları seçim çevrelerimizdir. Onların görüşleri bizim hareket tarzımız olacaktır. İhlâsla yola çıkıyoruz. Herkesi kucaklayacağız. Bizden olsun veya olmasın kimseyi dışlamayacağız” dedi.

Salim Çivitçioğlu konuşmasında şunlara değindi;

“İlimiz İnsanının Demokratik ve Muhafazakâr yapısının parti felsefemizle uyuşması sonucu halk oylaması sonucu evet yüzdesi ülke genelinde  % 58 iken ilimizde % 77 olarak gerçekleşmiştir. Bu bizim sorumluğumuzu ve yapmamız gereken hizmet çıtasını daha da yükseltmiş bulunmaktadır. Bu sorumluluk bilinci içinde göreve geldiğimiz günden itibaren, geçmişte yaptığımız hizmetlerin ışığı altında daha da gayretli çalışma ile genel seçimlere hazırlanacağız.”

“Gücümüz milletimizden, yaptığımız hizmetlerden, uyguladığımız ekonomik ve sosyal politikalardaki başarılardan dış politikadaki globalleşen dünya”ya uygun hedef tespiti ve bunları gerçekleştirmedeki duyarlılığımızdan alıyoruz.”

“Başbakanımızın deyimiyle “Bu Halkın Hizmetkârıyız.” Bu hizmetkârlık bize gurur vermektedir. Bu gururun verdiği motivasyonla önümüzdeki süreçte, ilimizin ülkemiz yükselen refah seviyesinden hak ettiği ölçüde pay alması, Üniversite yapımızın gelişiminin hızlanması sanayileşme tarım ve hayvancılıkta istenilen ölçüde büyümenin sağlanması gibi birçok alanda yapmamız gereken çok işin olduğunun bilincinde ve bunları gerçekleştirmenin kararlığındayız.”

Daha sonra misafirlere kandil simidi ve çay ikram edildi. Çay faslında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çivitcioğlu, "Çankırı'nın önemli bir sorunu yok" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER