banner198

Sanayici ve İşadamları piknikte buluştu

ÇESİAD tarafından esnaf ve sanayicilerin katıldığı büyük piknik gerçekleştirildi.

Sanayici ve İşadamları piknikte buluştu
banner145

Çankırı Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (ÇESİAD) tarafından esnaf ve sanayicilerin katıldığı büyük piknik gerçekleştirildi.

ÇESİAD tarafından geleneksel hale getirilen Yapraklı Yaylasında ki piknik büyük bir katılımla gerçekleşti.

Sabah kahvaltısı ile başlayan pikniğe gelenler oldukça güzel zaman geçirdiler. Piknikte çeşitli yarışmalarda gerçekleştirildi. Babalar için düzenlenen çuval yarışında çocuklar gibi heyecanlı olan babalar birbirleri ile kıyasıya yarıştılar. Ardından çocuklar ve gençlerde çuval yarışında ter döktüler. Çuval yarışının yanı sıra yumurta taşıma, halat çekme yarışlarında da babalar, gençler ve çocuklar kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Yapraklı Yaylasının dağ havasını çok seven pikniğe gelenler bu tür organizasyonların her zaman yapılmasının kardeşliği pekiştirici, muhabbet arttırıcı etkisinin önemi vurguladılar. Piknik alanında küçük çocuklarda unutulmadı. Onlar içinde içi hava dolu kaydıraklar ve oyuncaklar hazırlanması aileler tarafından takdir topladı.

Yapraklı Yaylasında düzenlenen piknik esnaf ve işadamlarını oldukça memnun etti. Davetliler bir sonra ki senede ÇESİAD’ın düzenleyeceği bu pikniğe tekrar katılmak istediklerini belirttiler.

Çevre illerden gelen esnaf ve sanayicinin de katıldığı pikniğe yaklaşık 500 kişi katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER