banner198

Şarampole yuvarlanan araçta 3 genç hayatını yitirdi!

Kurşunluda iftar saati öncesinde meydana gelen kazada özel araç şarampole yuvarlandı. Kazada üç genç yaşamını yitirdi.

Şarampole yuvarlanan araçta 3 genç hayatını yitirdi!
banner145

Bugün akşam saat 18.40 sularında Bahattin Çopur(16)’un kullandığı 18 KU 925 plakalı özel araç İğdir köyü girişinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

 

Kazada ilk belirlemelere göre araç sürücüsü Bahattin Çopur ve araçta bulunan İğdir köyünden Cengizhan Sovukpınar(16) olay yerinde, ağabey Emre Sovukpınar(17) kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesinden Ankara'ya sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

 

Araçta bulunan dördüncü isim Osman Özvar(16) ise kazadan yaralı olarak önce Kurşunlu Devlet Hastanesine daha sonra Çankırı Devlet Hastanesine sevkedildi.

 

Ölümlü kazadan haberdar olan Çopur ve Sovukpınar aileleri Kurşunlu Devlet Hastanesine gelerek çocuklarının cansız bedenlerinin morga kaldırılması sırasında fenalık geçirdiler. Kazanın duyulması ile birlikte Kurşunlular iftarı açmadan Devlet Hastanesine akın ettiler.

 

OLAYIN GELİŞİMİ

Bugün saat 16.00 sularında Bahattin Çopur’un babasından habersiz olarak aracı alarak arkadaşları ile birlikte Devrez’e gidiyor. Akşam iftara eve yetişme gayretinde olan 4 kafadar, İğdir köyü kavşağına girerken, virajı alamayarak yolun sağındaki şarampole yuvarlandılar.

 

EMRE SOVUKPINAR ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR!

Yaşanan kazadan ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan Emre Sovukpınar ile ilgili edindiğimiz bilgilere göre, beyin fonksiyonunu tamamen yitirmek üzere olduğu yönünde.

 

Çankırı Devlet Hastanesi önünde toplandılar!

Kaza haberinin duyulmasıyla birlikte Çankırı'da yaşayan Kurşunlular ve yaralıların yakınları hastane Acil Servisi önünde toplandı. MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı, yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sundu

 

Sevk edilecek hastane bulunamadı! (21.30)

Yaşanan kazanın ardından Çankırı Devlet Hastanesine sevk edilen Emre Sovukpınar hastanede beyin cerrahı bulunmaması nedeniyle Ankara'da beyin cerrahisi bulunan bir hastaneye sevk edilmeyi bekledi. Ankara'da hastanelerde yer bulunamaması üzerine saatlerce Çankırı Devlet Hastanesinde bekletilen Emre Sovukpınar ilerleyen saatlerde Bolu Abant İzzet Baysal  Hastanesinde yer bulundu. Yaralının  Bolu'ya sevk edileceği sırada, Ankara İbni Sina Hastanesinden yer bulunması üzerine ağır yaralı Emre Sovukpınar saatler sonra (22:30) Ankara İbni Sina Hastanesine sevk edildi.

 

Yolda Yaşamını yitirdi! (23:00)

Saat 22.30'da Ankara'ya ambulansla sevk edilen Emre Sovukpınar yolda yaşamını yitirdi. (23.00).  

 

CENAZELER CUMARTESİ GÜNÜ
ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA DEFNEDİLİYOR...

Kurşunlu'yu büyük bir yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Bahattin Çopur ile İğdir köyünden Emre ve Cengizhan Sovukpınar 'ın cenazeleri Cumartesi günü öğle namazına müteakip defnedilecek.

Büyük Camide kılınacak öğle namazı sonrası yapılacak cenaze törenine yoğun bir kalabalığın katılımı bekleniyor. Hayatlarını kaybeden Bahattin Çopur, Emre ve Cengizhan Sovukpınar'a Çankırı Postası olarak Allah'tan rahmet dilerken, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunarız.

 

Fotoğraf 1: Kazada yaşamını kaybeden Bahattin Çopur(16)

Fotoğraf 2: Kazada olay yerinde yaşamını yitiren İğdir köyünden Cengizhan Sovukpınar(16).

Fotoğraf 3: Kazada yaralanan ve halen Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan Osman Özvar (16)

Fotoğraf 4: Kazada ağır yaralanan ve sevk edidiği İbni Sina Hasanesine götürülürken yolda hayatını kaybeden  Emre Sovukpınar (altta - Sağ başta kaleci kıyafetinde)

Fotoğraf 5 ve 6: Üç kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin de ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı kazaya neden olan 18 KU 925 plakalı özel Megan araç kaza yerinden alındıktan sonraki hali.

(Fotoğraflar için Kurşunlu'dan Emrah Tepeçam'a teşekkür ediyoruz. Çankırı Postası)

(Not: Fotoğrafların haber siteleri tarafından izinsiz kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

 

 OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!

Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmanız için http://www.intensedebate.com girerek üye ve şifre sahibi olmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra haberlerimize yorum gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER