banner198

Şehit ve Gazi Aileleri Ağırlandı

Çankırı Belediyesi, “Şehitleri Anma Haftası” nedeniyle, şehit ve gazi ailelerini Buğdaypazarı Medresesi’nde ağırladı

Şehit ve Gazi Aileleri  Ağırlandı
banner145

Çankırı Belediyesi, “Şehitleri Anma Haftası”nedeniyle, şehit ve gazi ailelerini Buğdaypazarı Medresesi’nde ağırladı.

 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır misafirleri medrese bahçesinde karşılayarak medrese odalarını gezdirdiler.

 

Şehit aileleri ve gazilerimize gözleme, çay ve çekme helva ikram edildikten sonra şehitlerimizin ruhuna dua okundu. Hoş sohbetlerin ardından Zeynep Dinç, “Sizler makamların en yükseğindesiniz, çünkü bu vatan için en değerli varlıklarınızı verdiniz. İstekleriniz bizim için emirdir. Belediye Başkanımız ve bizler her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

 

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke de “Bu hafta, gencecik yaşta toprağın altını da vatan yapmış evlatlarımız için duygu yüklü çok güzel programlar düzenlendi. Acılar paylaşılarak hafifler diyerek, biz de davetinize iştirak ettik. Bizim yanımızda olduğunuz konusunda hiç endişemiz yok. Ama bazen kendimizi ifade etmekte sorun yaşıyoruz. Sevecenliğinizle, yufka yüreğinizle bizi ağırladığınız için size ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e teşekkür ederiz” diyerek kısa bir konuşma yaptı.

 

Şehit ve gazi aileleri, Buğdaypazarı Medresesi’nden ayrılmadan önce hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER