banner198

Şehitin baba ocağına ateş düştü

Şehit polisin ailesi, haberi alınca hastaneye kaldırıldı.

Şehitin baba ocağına ateş düştü
banner145

Polis aracına yapılan hain saldırıda şehit olan 34 yaşındaki polis memuru Recep Şahin'in memleketi olan Samsun Havza İlçesi'ndeki ailesi acı haberi alınca hastaneye kaldırıldı.

Kastamonu-Çankırı karayolunun 25'nci kilometresinde Başbakan Erdoğan'ın mitinginin ardından geri dönen polis otomobiline yapılan silahlı saldırıda şehit olan 1 çocuk babası 10 yıllık polis memuru Recep Şahin'in Havza İlçesi Orhaniye Köyü'nde ki babasının evine ateş düştü. Acı haberi Şahin ailesine Kaymakam Erol Rüstemoğlu ile birlikte askeri yetkililer verdi.

Baba Nuri Şahin (67), anne Aynur Şahin (64) ve babaanne Tenzile Şahin (80), aldıkları acı haber üzerine fenalık geçirdi. Müstakil evlerine hemen Türk bayrağı asıldı. Fenalık geçiren Şahin ailesine ise evin önünde hazır bekleyen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalenin ardından şehidin annesi, babası ve babaannesi ilçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 


Ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Köy muhtarı olan şehidin ağabeyi Sait Şahin'de ayakta durmakta zorluk çekti.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Şahin ailesinin acısını paylaştığını söyledi.

ACILI AİLEYİ BAKAN DEMİR HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Çocuklarının şehit olduğunu öğrendikten sonra fenalık geçirip Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun babası Nuri Şahin, annesi Aynur Şahin ile babaanne Tenzile Şahin'i Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ziyaret ederek taziyede bulundu.

Hastanenin Dahiliye Servisi'nde tedavi altına alınan baba Nuri Şahin, gözyaşları arasında 'Vatan sağolsun" diye konuşurken, anne Aynur Şahin, "Yavrum, kuzunu kime emanet edip gidiyorsun" diyerek ağıtlar yakıp feryat etti. Acılı aileyi Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik sakinleştirmeye çalışıp, baş sağlığı diledi. Şehidin cenazesinin yarın Samsun'a gönderileceği belirtildi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER