banner198

SERHAYAT Aile Eğitimi başladı

Pedagog Ali Çankırılı tarafından verilecek Aile Eğitim Projesi 100.Yıl Kültür Merkezi’nde başladı.

SERHAYAT Aile Eğitimi başladı
banner145

Vali Vahdettin Özcan’ın Eşi Leyla Özcan’ın katılımıyla Pedagog Ali Çankırılı tarafından verilecek Aile Eğitim Projesi 100.Yıl Kültür Merkezi’nde başladı.

Sosyal, Ekonomik ve Rasyonel Bir Hayatta Aile Eğitimi Projesi,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Demir tarafından yapılan açılış konuşması sonrası ilk eğitim Pedagog Ali Çankırılının proje kapsamında ele alınacak konuları ana başlıkları ile katılımcıları anlatması ile başladı.

Öğrenci ve velilerin mutlu olmalarını sağlayacak iletişim ortamları oluşturmak, okul ile aile arasında yapılacak faaliyetlerle “Kendi içinde sorun çözebilen aile” yapısını oluşturmak amacıyla başlatılan proje haftada iki gün sabah 09.00-12.00 saatleri arasında toplam on günde yapılarak otuz saatte tamamlanacak.

Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan projeye bayanların katıldığını, hafta sonu da eğitim verilerek eşlerin de katılmasının sağlanabileceğini belirtti. Projede emeği geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Pedagog Ali Çankırılı’ya ve tüm katılımcılara başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER