banner306
banner198

Şırnak'ta mayın patlamasında Çankırılı uzman yaralandı

Şırnak'ta teröristlerce askeri araca düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, bir asker ve bir köy korucusu yaralandı.

Şırnak'ta mayın patlamasında Çankırılı uzman yaralandı
banner145

Şırnak'ta teröristlerce askeri araca düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, bir asker ve bir köy korucusu yaralandı.

Şırnak Milli Jandarma Karakolu'na bağlı askerler ile köy korucuları, Şırnak şehir merkezinden 7 kilometre uzaklıkta olan Balveren beldesinde her gün yaptıkları yol kontrolü esnasında yola önceden döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, 1 asker ve 1 köy korucusunun da yaralandı.

Dün Saat 08.00 sıralarında gerçekleştirilen hain saldırıda bombanın patlaması sonucu  Çankırı Merkez Ovacık nüfusuna kayıtlı P.Uzm. Çvş. Ahmet Omacı yüz ve göğüs bölgesinden yaralandı. Patlama ile birlikte olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilip geniş çaplı operasyon başlatıldı. Hayatını kaybeden 2 şehidin cenazesi Şırnak Asker Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı asker ile köy korucusu da ambulanslarla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Omacı, Şırnak asker hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından hava ambulansı ile Ankara GATA'ya getirilerek tedavi altına alındı. Omacı'yı hastanede ziyaret eden Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, Omacı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 00:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
esentepeli
esentepeli - 6 yıl Önce

Allah şifalar versin kahraman Mehmetçiğimize. Mevla Mehmetçiği her türlü tehlike, hile, desise ve tuzaklardan korusun. Araçlarının tekerine bile taş değmesin

SIRADAKİ HABER

banner304