banner198

Sizin İşiniz Ders Çalışmak, Bizim ki Eksiklikleri Gidermek

Başkan Dinç, eğitim yolundaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

Sizin İşiniz Ders Çalışmak, Bizim ki Eksiklikleri Gidermek
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, kırtasiye yardımı ile başladığı yeni eğitim ve öğretim yılında, yardım ettiği okul sayısına yeni okullar ekleyerek eğitim yolundaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

Son olarak; Mareşal Çakmak, Atatürk, Karatekin, 30 Ağustos İlkokul ve Ortaokullarını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantalarını hediye eden Başkan Dinç, Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi’ne de ziyarette bulunarak öğrencilere hem manevi destek hem de onlara uygun kırtasiye malzemeleri ve hediyelerle eğitim desteği sağladı.  

 

Sizin İşiniz Ders Çalışmak, Bizim İşimiz Eksiklikleri Gidermek

 

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Dinç, “Bu ziyaretlerimiz, yeni eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızı sevindirmek için yaptığımız ziyaretlerdir. Biz, belediye olarak zaten, okullarımızın ne zaman bir eksiği olsa yardımlarına koşuyoruz, koşacağız da. İstedik ki, özellikle ihtiyacı olan çocuklarımız eksikliklerini dert etmesinler. Çocuklarımızın, kafalarını yoracakları tek şey dersleri olsun istedik. Bu tür eksiklikleri fark edip acilen çözüm getirmek biz büyüklerin görevi. Sizin işiniz ders çalışmak, bizim işimiz eksiklikleri gidermek.

 

Biz de belediye olarak üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımızı çok seviyor ve onların iyi koşullarda yetişmelerini önemsiyoruz. Yardımlarımız, gidilmeyen okul kalmayana dek devam edecek.” diyerek açıklamalarda bulundu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER