banner198

Son Miting Orta da

Ak Parti son mitingini cumartesi günü Orta ilçesinde gerçekleştiriyor.

Son Miting Orta da
banner145

Seçim çalışmalarına 15 Nisan’da başlayan Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz son mitingini yarın Orta ilçesinde gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları süresince Çankırı’nın bütün köy, mahalle ve ilçelerini gezen Ak Parti Milletvekili adayları, seçim kampanyası boyunca 12 bin 500 km yol kat etti. Gittikleri her yerde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Ak Parti heyeti, kendilerine gösterilen ilginin milletin teveccühünü kazanan başbakan Erdoğan’a gösterilen bir sevginin yansıması olduğunu söylediler.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, seçim kampanyasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, seçim süreci boyunca ilçe ve köylerde ‘çalmadık kapı, sıkmadık el’ bırakmadıklarını söyledi.

Bir köyde iki kişi olsa dahi gidip ziyaret ettiklerini ifade eden Çivitcioğlu, “365 köyümüzün hepsini tek tek dolaşarak selamlaştık. Hepsinin derdini, sıkıntısını, problemini dinledik. Çözebileceğimiz sıkıntıları yerinde çözdük,  çözemediklerimizi not alarak ilerleyen günlerde o sorunları da çözmek için çalışmalarımıza sürdüreceğiz” dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in katılımıyla Şabanözü, Çerkeş, Kurşunlu, Ilgaz ilçelerinde miting ve Çankırı Şahinler Çay bahçesinde toplantı düzenlediklerini anlatan Çivitcioğlu, “6 Haziran’da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırı gelmesiyle coşkumuzu taçlandırdık” diye konuştu.

Öte yandan seçimlere bir gün kala Ak Parti İl Başkanlığı, son açık hava mitingini Orta ilçesinde, yarın saat:11.45’de gerçekleştirerek seçim çalışmalarına son noktayı koyuyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER