banner198

Sporda başarı devam ediyor

Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü Türkiye Badminton Ranking Şampiyonasında çeşitli ödüller aldı.

Sporda başarı devam ediyor
banner145

Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü Türkiye Badminton Federasyonu 9 ve 11 yaş altı Türkiye Badminton Ranking Şampiyonasında ödüller aldı.

 

Doğan Altun ve Umut Yılmaz çift erkekler kategorisinde Türkiye altıncılığı aldı. 9 yaş altında ise Metehan Tabak ve Zeynep Nisa Ertunç karışık çiftler kategorisinde Türkiye üçüncülüğü aldı. 9 yaş altı tek bayanlarda ise Süeda Savaş Türkiye on üçüncülüğü aldı. 9 yaş altında kulüpler sıralamasında Karatekin Üniversitesi en iyi 8. kulüp kupasını aldı. İzmir Bornova’da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası 2. Etap Trampolin Jimnastik yarışlarında ise Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü ferdi sıralamada Türkiye birincisi oldu.

 

Yarışmalarda derece alan sporculara, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Emin Karaman, Karatekin Üniversitesi Spor Kulübü Badminton Antrenörü Murat Altun, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ramazan Koç ve Jimnastik Antrenörü Mustafa Öztürk hediye verdi.

 

Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederek desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER