banner198

STK’lara Uluyazı da İftar Yemeği

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ali İbrahim Savaş, yapımı hızla devam eden Uluyazı Kampusunda Sivil Toplum Kuruluşlarına iftar yemeği verdi.

STK’lara Uluyazı da İftar Yemeği
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ali İbrahim Savaş, yapımı hızla devam eden Uluyazı Kampusunda Sivil Toplum Kuruluşlarına iftar yemeği verdi.

Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Başkanları,  Sivil Toplum Kuruluşları ve gazetecilerin yer aldığı yemek öncesinde misafirlerine kampus alanını gezdiren Ali İbrahim Savaş, yapılan inşaatlar hakkında bilgi verdi.

Alt yapıya 20 milyon lira harcadıklarını belirten Savaş, yapımı tamamlanan Merkez dersliklerini davetlilere gezdirdi. 

Daha sonra Rektörlük bahçesinde kurulan açık alanda iftarını açan davetlilere kısa bir konuşma yapan Ali İbrahim Savaş,” Biz Çankırı inansımızdan hiç bir zaman köstek görmedik. Maddi ve manevi destek gördük. Bu manada da o insanların temsilcileri olarak hepinize teşekkür ediyorum.  Sağ olsunlar Çankırı esnafı, halkı bize yüzde beş yüz destek verdiler. Bahar şenliği yaptık yeni bir üniversite olmamıza rağmen dört tane uluslararası kongre ve sempozyumu alnımızın akıyla başardık” dedi.

Savaş,”Çankırı Ankara’nın banliyösünde bir modern üniversite. Farklılıklarıyla bir üniversite. Laboratuar cenneti bir üniversite, uluslar arası düzeyde ilişkileri çok yüksek düzeyde bir üniversite olma yolunda” diyerek konuşmasını tamamladı..

İftar’a Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Odalar Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Terziler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Arif Bayrak, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı, SPİl Başkanı Ömer Uzun, DP İl Başkanı Dilaver Erdoğan, HAS Parti İl Başkanı Şevket Koç’un yanı sıra gazetemiz yazarı ve sahibi Ercan Şeker katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER