banner198

Suat Kınıklıoğlu Türkiye Normalleşiyor

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu; üç generalin açığa alınması Türkiye’nin normalleşmesine işaret

Suat Kınıklıoğlu Türkiye Normalleşiyor
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, üç generalin Savunma ve İçişleri Bakanlarınca açığa alınmasının Türkiye’nin normalleşmesine işaret olduğunu söyledi.  

AK Parti Çankırı İl Danışma meclisinde konuşan AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, sivil bürokratlar yanlış yaptığında görevden alınıyorsa,  üç generalin Savunma ve İçişleri Bakanlarınca açığa alınmasının Türkiye’nin normalleşmesinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

12 Eylül’de yapılan referandumun Türkiye’de bir çok şeyi değiştirdiğine vurgu yapan Kınıklıoğlu, 12 Eylül Referandumunun Türkiye açısından genel seçimlerden daha önemli bir dönüm noktası oluşturduğunu ve Referandum akşamı %58 görenlerin Türkiye için artık geriye dönüşün mümkün olmayacağını görmelerini sağladığını belirtti.

İsrail’in İHH Mavi Marmara yardım gemisine saldırısının ardından Türkiye’nin eksen kayması yaşadığı ithamlarına maruz kaldıklarını ifade eden Kınıklıoğlu, “Sayın Başbakanımız Lübnan’da bir Osmanlı Paşası gibi karşılanırken aynı gün Cumhurbaşkanımız İsviçre’ye gitmişti. Türkiye’nin ekseni kaymış değil. Tıpkı, Selçuklu Devletinin çift başlı Kartalı gibi, Türkiye’nin bir kanadı doğuya, bir kanadı batıya bakıyor” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304