banner198

Taşmektepliler 8. buluşmasını gerçekleştirecek

Geleneksel hale gelen Taşmektepliler Buluşması bu yıl 8.kez 5 Mayısta yapılacak.

Taşmektepliler 8. buluşmasını gerçekleştirecek
banner145

2005’ten buyana bir oluşum şeklinde organize edilerek, gurbetteki Çankırılıların buluşma noktası olan Taşmektepliler, bu yıl Taşmektepliler ve Çankırı Lisesi Mezunları Derneği’ni kurarak oluşumlarını resmileştirdiler.

Dernek Başkanı Mert Kaleliköseoğlu, Çankırı Lisesi Müdürü Mehmet Soycan, Fazilet Mutlu ve Aynur Kader bu yıl 8.sinin 5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapılacağı Taşmektepliler Buluşması’na Vali Vahdettin Özcan’ı davet ettiler.

Vali Özcan, “Bu buluşma Çankırı’da yaşayan Çankırılılar kadar, dışarıda yaşayan Çankırılılar, hatta  Taşmektep’te okuyan herkes için çok önemli. Sizi bu önemli görevi yürüttüğünüz için tebrik ederim. Başka bir programım olmazsa mutlaka katılmak isterim. Davetiniz için teşekkür ederim” dedi.

Taşmektep Buluşması 5 Mayıs saat 14.00’te Taşmektep bahçesinde başlayacak. 15.00’te Atatürk Anıtına çelenk sunulması sonrası Uluyazı Kampüsü gezilecek. Akşam Çankırı Büyük Otel’de yenilecek yemek ve eğlence ile Taşmektepliler her yıl buluşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşayacak.

Taşmektep,  Em.Vali Fuat Uğur, Em.Org.ismail Hakkı Karadayı, Kanal B Haber Müdürü Metin Kayıhan, Sunucu Handan Güçyılmaz, Ataol Behramoğlu, Şair İsmet Özel, Yazar Necla Çantay Yörükoğulları, İşadamı Selahattin Düzbasan ve daha çok sayıda Akademisyen, bürokrat ve İşadamı yetişmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER