banner198

Terörün bu dönemde artması manidar

Ak Parti Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Şabanözü ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Terörün bu dönemde artması manidar
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları av. İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz seçim çalışmaları kapsamında Şabanözü ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Gün boyunca Şabanözü’nün bütün köylerini gezen milletvekili adayları köylülerden gelen talepleri not aldılar.

Çaparkaya köyünde konuşan Ak Parti Milletvekili adayı İdris Şahin, terörün seçim döneminde artmasının manidar olduğunu belirtti.

Şahin,”Bir senedir bu memlekette bir tane kurşun sıkılmıyordu. Bir tane şehit verilmiyordu. Ne oldu? Seçimlere bir ay kala ortalığı yakıp yıkmaya başladılar. Bunların hepsi alçak. Niye alçak biliyor musunuz? Kaos yaratıp oy devşirmeye çalışıyorlar. Delikanlı gibi hizmet etsinler. Ben biraz önce Çapar’a girdim.  Dedim ki, siz iyi hizmet istiyor musunuz? Bakın iktidar milletvekili adayları olarak sizin ayağınıza geldik. Sizin ayağınıza kimse geldi mi? diye sordum, gelmedi dediler. Dün Ilgaz’ın Mülayim yaylasındaydık. Orada da sizden başka buralara gelen yok dediler. Biz sadece buralara bugün gelmedik. Geçen senede, bir önceki senede buradaydık” dedi.

Şahin,” Bu memlekette işsizliğin sıfır olduğu bir ilçede yaşıyorsunuz.  Ernamaş’ı dolaştığımızda yetkililer diyor ki, bu istikrar sürsün biz Ernamaş’ın kapasitesini iki katına çıkartırız. Bundan daha büyük bir nimet olamaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Büyükyaka köyünde toplanan vatandaşlara hitap eden Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Filiz, eksikleri görebilmek için köy ziyaretlerini sürdürdüklerini belirttiği konuşmasında, “Hizmet edebilmek için bu eksikleri akşama kadar not ediyoruz. Biz laf olsun diye buralara gelmiyoruz” dedi.

Filiz konuşmasının devamında, “Birçok parti size gelecek elbette. Ama bizim şu farkımız var. Biz her gittiğimiz yerde eksiklerimizi öğreniyoruz. Hizmet edebilmek için bu eksikleri akşama kadar not ediyoruz. Biz laf olsun diye gelmiyoruz. Yarım kalan ve yapılmayan eksikler var. Biz bunları öğreneceğiz ve size olan sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. İktidar neredeyse, hizmet neredeyse siz de orada olun. Parke yapımı gibi kolay işler bizim için bir hiç. Ak Parti Bolu tünelini deliyor, Karadeniz otoyolunu yapıyor şu parkeyi mi yapamayacak” dedi.

 

Köy ziyaretlerini tamamlayan Şahin ve Filiz daha sonra halen yapımı devam eden Mehmet Ali Şahin İlçe Stadını giderek tesiste incelemelerde bulundular. Sahanın içinde dolaşan heyete Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı tarafından tesis hakkında bilgi verildi.

Seçim maratonun bu günkü durağında Şabanözü’nün köylerine gezen Şahin ve Filiz’e, İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Şabanözü Belediye Başkan Ali Çapçı, Ak Parti İlçe Başkanı Alaattin Kahyaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Nurettin Erdal, Seyfettin Demirtaş ve partililer eşlik etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304