banner198

Trafik kazasında ağır yaralanan Hasan Özdemir vefat etti!

Çankırı'da sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucunda iki araç arasında sıkışarak ağır yaralanan Belediye işçisi Hasan Özdemir yaşam savaşını kaybetti.

Trafik kazasında ağır yaralanan Hasan Özdemir vefat etti!
banner145

Çankırı'da sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucunda iki araç arasında sıkışarak ağır yaralanan Belediye işçisi Hasan Özdemir (43) yaşam savaşını kaybetti.

Çankırı Belediyesi ÇASKİ Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Hasan Özdemir sabah saatlerinde su arızasına müdahale etmek üzere mesaiye başladı. Arkadaşları ile arızanın yaşandığı sokağa giden Özdemir tam belediye aracına binerken talihsiz bir kaza sonucunda iki aracın arasında sıkıştı. Beli kırıldığı öğrenilen Özdemir, 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Durumu kritik olan Özdemir hızlı bir şekilde Hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi. Özdemir bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Esentepe mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 01:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer Öztürk
Cafer Öztürk - 6 yıl Önce

Kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı mekanın cennet olsun..

İsmail Budak
İsmail Budak - 6 yıl Önce

Abimize Allah' tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

bayram inci
bayram inci - 6 yıl Önce

Allahdan rahmet dilerim mekanı cennetolsun aylesin sabirlar versin esentepe malesinede sabirlarversin bayram inci sagilarimla

SIRADAKİ HABER