banner198

Turizm Haftası Açılış Kokteyli yapıldı

Turizm Haftası Açılış Kokteyli 100. Yıl Kültür Merkezi Fuaye Salonunda yapıldı.

Turizm Haftası Açılış Kokteyli yapıldı
banner145

Turizm Haftası Açılış Kokteyli 100. Yıl Kültür Merkezi Fuaye Salonunda yapıldı.

Kokteyle Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay, Karatekin Üniversitesi Ali İbrahim Savaş, Daire Amirleri, Okul Müdürleri Öğretmenler, Öğrenciler ve Basın Mensupları katıldı.

Kokteyle İl Kültür ve Turizm Müdürü M.Kemal Karatatar’ın konuşması ile başlandı Karatatar konuşmasında İlin turizm potansiyellinden bahsederek “İlde bulunan konaklama tesislerinde gecelemenin önceki yıllara göre artış olduğunu bununda Yıldıztepe ve İlimizde bulunan turizm değerleri ile artarak devam edecektir” dedi.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç konuşmasında ise  “İlimizde bulunan tescilli kültür varlıklarının restorasyonu yapılarak Çankırı’nın daha da ilgi çekici hale getirebileceğinden bahsetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca “Turizm Haftası” nedeniyle İlimiz genelindeki okullarda açılan “Turizm” konulu resim, şiir, kompozisyon dallarlına dereceye giren Merve Özer, Almina Özcan, Nida Delioğlu Onur Yamaç, Yağmur Kundak, Zeynep Gül, Mert Yavuz Abdullah Gökçe ve Gülsüm Çakır isimli  öğrencilere ödülleri verildi.

Yılzdıztepe Turizm Merkezinin video ile İlimizin turizm değerlerini oluşturan fotoğrafların sunumları gerçekleştirildi. 

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu öğrencileri Mehtap Meydaneri eşliğinde konser verdi.

Kokteyl, Vali Vahdettin Özcan’ın Koro Şefi Mehtap Meydaneri ve koro öğrencilerine çiçek takdimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER