banner198

TÜRK EĞİTİM-SEN NİN REKTÖRLÜK ZİYARETİ

Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi heyetini makamında kabul etti.

TÜRK EĞİTİM-SEN NİN REKTÖRLÜK ZİYARETİ
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi heyetini makamında kabul etti.

 

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi Başkanı Nuh Yalçın ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uluslar arası Dil Merkezi’ni gezen heyet merkez hakkında bilgi aldı.

 

Türk Eğitim-Sen heyeti ile birlikte Uluyazı Kampüsü’nü gezerek heyete çalışmalar hakkında bilgi veren Savaş, kampüs alanında bulunan üçü bitmiş sekiz inşaatın mazisinin bir yıl olduğunu ifade ederek “Burada önemli bir başarı var. Bu başarıyı getiren unsur ise ekip çalışması ve en ince detayına kadar her şeyin planlanarak yapılmış olmasıdır” dedi. Kısa bir süre zarfında kampüs alanında yeni inşaatların yükseleceğini de belirten Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, yemekhane, laboratuvar, yurt, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin inşaatlarının kısa bir süre içerisinde başlayacağını söyledi.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini dile getiren Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ziyaretlerinden dolayı Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Başkanı Nuh Yalçın ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Başkanı Nuh Yalçın üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER