banner198

TÜRKAV Konferensı;Kutlu Doğumdan Kutluluk Toplumuna

Çankırı da Kutlu Doğum Haftası kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor...

TÜRKAV Konferensı;Kutlu Doğumdan Kutluluk Toplumuna
banner145

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şubesi’nce konferans düzenleniyor.

İlahiyatçı Araştırmacı-Yazar Musa Özdağ’ın konuşmacı olarak katılacağı “Kutlu Doğumdan Kutluluk Toplumuna” konulu konferans, 20 Nisan 2010 Salı günü Saat 20.00’da Çankırı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak.

Musa Özdağ kimdir?

"Mehmed Feyzi Efendi'den Feyizler" kitabının yazarı Musa Özdağ, 1953 yılında Konya'nın Bozkır kazasının Bağyurdu Köyü'nde doğdu. İlk ve orta tahsilini Kastamonu'da tamamladı. 1979 yılında, İstanbul Yüksek İslâm Enstitüsü'nün Tefsîr-Hadîs bölümünden mezun oldu. İmam-Hatip Lisesi'nde tahsilini sürdürdüğü yıllarda Mehmed Feyzî Efendi'yi tanıdı. Onun millî, ahlâkî ve tasavvufî kültüründen, terbiyesinden, feyiz ve bereketinden istifade etmek için daima beraberinde oldu. Bu feyiz ve bereket dolu beraberlik onun yüce âleme göçmesine kadar devam etti. Yine bu arada Kastamonu'da orta tahsilini yürütürken, Hattat Emrullah Demirkaya'dan hat dersleri alarak sülüs ve rik'a yazılarını tamamladı. 

Uzun süredir Kastamonu'da hem öğrencilere, hem de halka yönelik dersler vermektedir. Bu derslerden sadece birisi olan Tefsir Dersleri yıllardır Kastamonu halkının büyük teveccühüne mazhar olmuş, böylelikle milletimizin dînî, ilmî ve millî meselelerde iyi bir şekilde yetişmesine önemli katkılarda bulunmuştur. Hatta yakın illerden bu dersleri ilgiyle takip edenlerin bulunduğu bilinmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER