banner306
banner198

Türkiye 1.si oldular

İsmet İnönü İlköğretim okulu girdiği her sınavdan başarılı olarak çıkıyor.

Türkiye 1.si oldular
banner145

Türkiye genelinde yapılan seviye tespit sınavında 3 kez üst üste Çankırı birincisi olan ve 1 kez Türkiye birincisi ve 1 kez de Türkiye 3.sü olan İsmet İnönü İlköğretim Okulu 3/ B sınıfı, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek tarafından ziyaret edilerek ödüllendirildi.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, 3. Sınıflarda 8 bin 470 kişinin katıldığı sınavdan 3/ B sınıfının Türkiye birincisi olarak çıktığını hatırlatarak,” Bu öğretmen öğrenci ve Veli başarısıdır. Eğitimin ayağı 3’tür çünkü. Sizlerle gösterdiğiniz başarıdan dolayı gurur duyuyoruz. Öğretmeninizi, sizi ve ailelerinizi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Öğrencilerin çalışmalarına devam etmesi gerektiğinin altını çizen Milli Eğitim Müdürü Petek, öğrencilerden başarılarını sürdürmelerini istedi ve kendilerinin her zaman destek çıkmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Sınıf hakkında Öğretmen Mehmet Gökşin’den bilgi alan Yaşar Petek, Gökşin’i de tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

3 kez girdikleri Kazanım sınavların tamamında Çankırı birincisi olan İsmet İnönü İlk Öğretim Okulu 3-B sınıfı, 1. Sınıfta Türkiye ikincisi, 2. Sınıfta Türkiye genelinde ilk onda 3. Sınıfta ise Türkiye birincisi oldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304