banner198

Üç bin kişiye rekor iftar

Çankırı Belediyesince düzenlenen son mahalle yemeği rekor bir katılımla gerçekleşti.

Üç bin kişiye rekor iftar
banner145

Belediyenin bu yılki ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği son mahalle yemeği Buğday Pazarı Mahallesinde rekor bir katılımla gerçekleşti.

 

Kucaklama Taşı Mevkii altından Migros önüne kadar yol tek taraflı olarak kapatılarak masalar kuruldu ve mahalle halkına iftar yemeği düzenlendi.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Başkan Vekili Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır’ın da katıldığı yemeğe mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. 3000 sandalyenin yer aldığı mahalle yemeğinde bazı vatandaşlar da oturacak yer bulamayınca işyerlerinin önünde iftar açmak durumunda kaldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde belediye personeli yemek servisi yaparken yoğun kalabalık nedeniyle vatandaşlar da yemek dağıtımına yardımcı oldu.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç tek tek masaları dolaşarak vatandaşlara afiyet olsun dedi. Başkan Dinç, mahalle iftarlarının sonuncusuna vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Biz vatandaşlarımızın mübarek ramazan vesilesi ile kaynaşmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhunun, mahalleli bilincinin oluşturulmasını arzu ediyorduk. Bu manada mahalle iftarlarımız amacına ulaşmıştır. Buğday Pazarı Mahallesi sakinleri bu iftara Türkiye’de nüfusa göre en fazla katılımla bir rekora imza atmıştır” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER