banner198

Ucuz siyaset yapanları kınıyorum

Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin hakkında çıkan iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Ucuz siyaset yapanları kınıyorum
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili  İdris Şahin, bazı yayın orgnalarında çıkan ve işçilere yapılan destek ziyaretinde ismi açıklanamayan bir kişinin  hakkında sarf ettiği sözlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Şahin'in açıklaması şöyle;

Çirkin ve alçakça beyanlara karşı zorunlu açıklamamdır!

23 Kasım 2011 tarihinde Çankırı Karatekin Gazetesi ve Haberci 18 İnternet sitesinde yayınlanan ve şahsıma atfedilen çirkin ve alçakça beyanlara karşı zorunlu açıklamamdır;

Yukarıda bahsettiğim gazete haberi hakkında yasal yollara başvurma hakkım mahfuz kalmak kaydıyla memleketim insanının ağzına yakışmayacak ve hiçbir şekilde tarafımca kullanılmayan sözlerle şahsıma hakaret edilmiştir.

Sözde işçilerimize destek adına yapılan ziyarette ismini dahi açıklamaktan aciz bir kişinin beyanına atıfta bulunarak ucuz siyaset yapanları kınıyorum. Onların isimlerini dahi burada zikretmenin bu şekilde iğrenç ayak oyunları ile siyasetten prim elde etmek isteyenlere lütuf olacağı düşüncesiyle onları Çankırı haklının vicdanına havale ediyorum.

Şahsım 9 yıllık siyasi hayatım boyunca hep ilkeli siyasetin sözcülüğünü yaptım asla yapmayacağım bir sözü değerli hemşerilerimle paylaşmadım. Seçim öncesi İl Özel İdaresine gerçekleştirdiğimiz ziyaret esnasında da işçi kardeşlerimize karşı yaptığımız konuşmada’’Çalışan üreten, alınteriyle geçimini sağlayan işçilerimizle gurur duyduğumuzu, köylerimize hükümetimiz tarafından götürülen hizmetleri onların eliyle götürdüğümüzü ve köylerde bizim yüzümüzü ak eden ve köylümüzün partimize verdiği destekte bu hizmetlerin çok önemli bir payının olduğunu ifade ettim. Kendilerine özellikle çalışan işçi arkadaşlarımıza her konuda yardımcı olacağımızı ifade ettim. Kesinlikle şeref ve namus üzerine en ufak bir cümle kurmadım. Bugün gelinen noktada özellikle idaremizle yaptığım görüşmelerde işçilerimiz arasında adaletli bir tercihin yapılmasını, öncelikle  emekliliği gelen hemşerilerimizin emekliliğe davet edilmesini,emeklilik işlemleri gerçekleştikten sonra eğer gitmesi gereken işçimizin varlığı halinde tamamının Çankırı’da bulunan işletmelerde değerlendirilmesi gerektiği tavsiyesinde bulundum.

Bu doğrultuda işçilerimizle ilgili karar mercii tamamen valiliğimizdir. Vekilleriniz olarak bizler ilgili arkadaşlarımıza bu taleplerimizi ulaştırdık. Halende kardeşlerimizin mağdur olmaması için gerekli görüşmelerimiz devam ediyor. Bizler gerek sendika mensupları, gerek idaremize her konuda yardımcı olduğumuz tüm çalışanlarımızın malumu olmasına rağmen ucuz siyasetin temsilcileri kendi seviyelerini ortaya koyarak şahsıma karşı yakışıksız ve seviyesiz beyanda bulunmuştur.

Kendilerini Çankırı halkının mahşeri vicdanına havale ediyor, şahsımın şerefi ve namusuna dil uzatacak olanların da ne kadar şeref ve namus sahibi oldukları ve bu haberi yaparak düştükleri çaresizlikleri ve çirkinliklerin ne boyuta ulaştığını Kamuoyunun Kıymetli Hemşerilerimin bilgisine sunarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER