banner198

Vali Özcan Beton Santrallerini gezdi

Vali Özcan’ın bu haftaki durağı Beton Santralleri ve Mesleki Eğitim Merkezi oldu

Vali Özcan Beton Santrallerini gezdi
banner145

Vali Vahdettin Özcan, bu hafta Bulutsan Beton, Çankırı Beton ile Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

 

İlk olarak Bulutsan Beton Santralini ziyaret eden Vali Özcan’ı Bulutsan Beton Sahibi İsmail Bulut karşıladı. Bulut çalışmaları hakkında bilgiler vererek bu işe çok zor şartlar altında başladıklarını, krizlerden etkilendiklerini, ancak çalışarak bu duruma geldikleri söyledi.

 

Daha sonra Çankırı Beton Fabrikasına geçen Vali Özcan, Şirket Sahibi Aziz Mazlum, Şirket Müdürü Satılmış Güngör ve Mali Müşavir Şaban Yılmaz karşıladı.

 

 

Fabrika hakkında bilgiler veren Mazlum, 2007 de 60 metreküp üretim yaptıklarını 2011 de kapasite arttırarak 120 metreküpe ulaştıklarını söyledi. Fabrikalarında 20 aracın olduğunu ve 41 kişi çalıştığını ifade eden Mazlum, Eldivan Çukuröz Köyünde de taş ocağı açmayı düşündüklerini belirtti.

 

Vali Özcan, Firma sahiplerine özellikle deprem bölgesinde bulunmamız nedeniyle yaptıkları işin çok önemli olduğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Buradan Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezine giden Vali Özcan’ı, Merkez Müdürü İsmail Karabasmaz karşıladı.  Merkezin tarihçesi ve yapılan eğitimler hakkında bilgi sundu. Karabasmaz, merkezde 27 dalda eğitim verdiklerini, 15 öğretmen olmak üzere 26 personellerinin olduğunu, 2011 yılında 8 şubede 248 öğrenciye çıraklık, 198 öğrenciye de kalfalık eğitimi verilerek toplam 446 öğrenciye belge verildiğini söyledi.

 

Binanın doğalgaz bağlantısı yapılması için çalışmaları olduğunu belirterek Vali Özcan’dan yardım istedi. Vali Özcan, bu konuda kendilerine yardımcı olacağını söyledi ve başarılar dileyerek merkezden ayrıldı.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER