banner306
banner198

Vali Özcan Cumhuriyet İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti.

Vali Özcan Cumhuriyet İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti.

Vali Özcan Cumhuriyet İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti.
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Okula gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ve Okul Müdürü Hüseyin Çakır tarafından karşılanan Vali Özcan ilk olarak okul bünyesinde bulunan Anasınıfını gezerek minik öğrencilerle sohbet etti ve onların oyunlarını bir süre izleyerek minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle sohbet eden ve kendileri ile eğitim öğretim sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan Özcan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Okul Müdürü Hüseyin Çakır’dan da okulun fiziki ve akademik durumu hakkında bilgi aldılar.

 

Okulda açılan Ana-Kız Okuldayız Kampanyası kapsamındaki Okuma-Yazma kursunu da ziyaret eden Vali Özcan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, kursun 4. haftasında okuma yazma öğrenen bayanları hem kurslara katıldıkları, hem de okuma yazmayı öğrendikleri için tebrik ettiler.

Özcan burada da okuma da başarılı olan kursiyerlere çeşitli hediyeler vererek kursların bitiminde kendileri için toplu sertifika töreni yapılacağını söyledi.

Okulda son olarak 8/A sınıfına girerek derse katılan ve öğrencilerle sohbet ederek çeşitli matematik soruları soran Özcan, başarılı öğrencileri ödüllendirmeyi yine ihmal etmedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304