banner306
banner198

Vali Özcan dan Şehit Ailesine Taziye

Jandarma Özel Harekât Timi 2 nci Tim Komutanı 25 yaşındaki Teğmen Korhan Kuruçay ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Özcan dan Şehit Ailesine Taziye
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Şırnak Bestler Dereler Reso bölgesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit edilen Jandarma Özel Harekât Timi 2’nci Tim Komutanı 25 yaşındaki Teğmen Korhan Kuruçay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


Şehidin Hacıbekir Mahallesinde bulunan evinin önünde gerçekleştirilen taziye ziyaretinde Kur'anı Kerim'den ayetler okunurken, Vali Özcan’ın eşi Leyla Özcan’da şehidin annesi Nezire Kuruçay’ı teselli etmeye çalıştı. Taziye ziyaretinde Kurşunlu Kaymakam Vekili Kürşad Karaca, Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu’da hazır bulundu.

Özcan, “ şehitlik makamının önemine değindi. “Herkes Allah'ın yazdığı kaderi yaşıyor ve sabrı da yine Allah veriyor. Tek tesellimiz şehitlik makamının en yüksek mertebe olması ve bu mertebeye ulaşan şehitlerimizin ailelerine şefaat edecek olmalarıdır. Allah bu acıları ülkemize ve milletimize bir daha yaşatmasın. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü her zaman korunacaktır” diyen Özcan, şehidin babası Ünal Kuruçay’la yakından ilgilenerek, kendilerine her zaman yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.


Şehit 
Teğmen Korhan Kuruçay, 27 Mayıs Pazar günü Kurşunlu’da Merkez Hacı Recep Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304