banner198

Vali Özcan dan Yeni Proje

İlköğretim Haftası açılışı için Hasakça köyüne giden Vali Özcan, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Özcan dan Yeni Proje
banner145

İlköğretim Haftası açılışı için Hasakça köyüne giden Vali Özcan, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Çankırı da bir ilk olacak yeni bir projeyi hayata geçirileceğini söyleyen Vali Özcan, projeye Hasakça İlkokulu ile başladıklarını söyledi.

Her Köy Okulumuzu Bir İl Müdürüne Zimmetliyoruz

Yaptığı konuşmada Vali Özcan, “Hasakça İlkokulunu bundan böyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır’a zimmetledik. Öğrencilerin ve Öğretmenlerin problemleriyle Osman Bey ilgilenecek. Her Köy Okulumuz Bir İl Müdürüne zimmetliyoruz. Boyası, badanası, sırası, bilgisayarı, mendili ne varsa bundan sonra İl Müdürleri sorumludur” diyerek okullarda oluşacak her türlü sıkıntılarda öğretmenler ve müdürler sorunlarını paylaşacaklar ve İl Müdürleriyle beraber çözeceklerini ifade etti.

Ardından Hasakça köyü ilkokulunda bir süre öğrencilerle sohbet eden Vali Vahdettin Özcan, öğrencilere çanta ve boyama kitabı hediye etti. Sınıfın iç duvarlarının boyanması konusunda Köy Muhtarı Kazım Türk’e talimat veren Vali Özcan, öğrencilere verilen boyama kitabını okuttu. Öğrencilere tek tek çikolata da dağıtan Vali Özcan, öğrencilerin isteklerini de dinledikten sonra bu yıl ki eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette Vali Özcan’a, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır, Köy Muhtarı Kazım Türk ve Hasakça Köyünden vatandaşlar eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER