banner198

Vali Özcan Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu

Vali Özcan ve Eşi Leyla Özcan Huzurevi sakinleri, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evleri sakinleri ile birlikte iftar yaptı

Vali Özcan Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
banner145

Vali Vahdettin Özcan ve Eşi Leyla Özcan, Huzurevi’nde Huzurevi sakinleri, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evleri sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çankırı İl Müdürlüğüne bağlı Kuruluşlar İsmail Özdemir Huzurevi, Eldivan Çocuk Yuvası, 100.Yıl Yetiştirme Yurdu ve Korgun Sevgi Evleri sakinlerine Vali Vahdettin Özcan tarafından Huzurevi’nde iftar yemeği verildi.

Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Bazı Kurum Müdürlerinin eşleri ile birlikte katıldığı iftarda çocuğu, yaşlısı, genci ile birlikte masalara dağılan konuklar tam bir aile ortamında iftar açtı.

Müftü Arslan Türk tarafından yapılan dua sonrası Vali Vahdettin Özcan, “İftar sofralarının en kıymetlisi aile sofralarıdır. Bugün burada hepimiz birlikteyiz. Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Terörün olmadığı, sevgi, kardeşlik ve barış ortamında nice Ramazanlar ve Bayramlar diliyorum” dedi.

Ayrıca bugün Ankara’dan gelerek ikram ettikleri tatlılar ile bizlere destek olan hemşehrimiz Tolga Akdoğan’a teşekkür ediyorum diyen Vali Özcan ve Bayan Özcan, tüm masaları dolaşarak konukları ile tek tek ilgilendiler.

 Hep birlikte sohbetler edildi, hatırları soruldu ve gönülleri alındı. Çaylarda içildikten sonra bayramda görüşmek üzere Huzurevinden ayrılındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER