banner198

Vali Özcan kursiyer bayanları ziyaret etti

Vali Vahdet Özcan Kadın İstihdam ve Altyapı Merkezi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinin kursiyer hanımları ziyaret etti.

Vali Özcan kursiyer bayanları ziyaret etti
banner145

Çankırı Belediyesi Kadın İstihdam ve Altyapı Merkezi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinin kursiyer hanımları Çankırı Valisi Vahdet Özcan’ı ağırladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’le birlikte ilk önce Belediye 6. katında bulunan Kadın İstihdam ve Altyapı Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Vahdettin Özcan, burada merkez sorumlusu Malike Kurt’tan kurslar ve kursiyerler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra 7. katta bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezine ’de uğrayan Vali Vahdettin Özcan “ Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Belediyelerin en asli görevi sosyal belediyeciliktir. Çankırı Belediyesi ’de bu hedefe çoktan varmış. Zaten belediyeler sadece çöp toplamak veya asfalt atmakla yükümlü değiller. Halkının bireysel becerilerini ön plana çıkarmalarına katkı sağlamada çok önemli görev üstlenmesi lazım. Gerçekten burada gördüğüm manzaralardan dolayı çok mutlu oldum, özellikle hanımefendilerimizin, kendilerine olan güvenleri ve belediyemizin imkanlarından yararlanmaları beni ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

Merkez sorumluları Petek Uyar ve Malike Kurt’a Belediye Başkanı İrfan Dinç’in huzurunda teşekkür eden Vali Vahdettin Özcan, belediyeden ayrıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER